Național

Ponta bruiaza toate telefoanele PSD, pentru ca totul apare, totul se publica

Ziarul de Vrancea
20 apr 2010 497 vizualizări
Mai multi ziaristi veniti ieri pentru a asista la conferinta de presa organizata la sediul central al PSD, dupa sedinta BPN, i-au spus presedintelui social-democrat, Victor Ponta, ca sint nemultumiti ca nu au avut semnal la telefoanele mobile.

"In timpul sedintelor (de BPN, n.r.) nu avem semnal si nu e in regula", i-au spus ziaristii lui Ponta, inaintea conferintei de presa. "Am inteles, trebuie sa stati un pic mai departe de sala", a raspuns liderul PSD. Intrebat unde ar trebui sa se stea, in conditiile in care in incinta sediului semnalul telefoanelor mobile este bruiat, Ponta a spus: "Am inteles. Promit ca o sa luam masuri sa ecranam doar sala". Intrebat de jurnalisti de ce simt nevoia social-democratii sa ecraneze sala de sedinte si sa bruieze semnalul telefoanelor mobile in timpul sedintelor, Ponta a raspuns: "Nu vedeti in ce lume traim? Totul apare, totul se publica". Luni, in timpul sedintei BPN al PSD, mai multi jurnalisti au avut probleme cu semnalul telefoanelor mobile, acestia plingindu-se ca nu pot contacta sau nu pot fi contactati.

Semnalul telefoanelor mobile a fost bruiat si in timpul altor sedinte ale BPN, bruiajul fiind folosit si de catre fostul presedinte al PSD, Mircea Geoana, dar doar in situatii deosebite, cind discutiile erau foarte importante si priveau strategia partidului sau desemnarea unor persoane pentru diverse pozitii. Dupa cistigarea functiei de presedinte al PSD de catre Victor Ponta, bruiajul a fost folosit la toate sedintele BPN.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 13 ore, 43 minute, 15 secunde
Se pare ca incetul cu incetul securizarea (era sa zic securitatea) preia controlul definitiv asupra pesedistilor. De ce oare se feresc? Sa nu se afle si alte matrapazlacuri? Ca alte secrete nu cred sa citeste integral
, acum 739407 zile, 13 ore, 43 minute, 15 secunde
Ce e rau in securizare? Nu se vede ce s-a intamplat daca s-a dat frau liber? Au ajuns basescienii la toate secretele si a iesit panarama. Bine face d-l Ponta ca le pune frau. Ar fi bine sa-i si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.