Național

Geoana fuge din nou de o intilnire cu Basescu

Ziarul de Vrancea
30 nov 2009 642 vizualizări
Avantajat de scandalul cu caseta de la Ploiesti, candidatul PSD evita cit poate o dezbatere cu candidatul PDL

Mircea Geoana se considera extrem de ocupat si spune nu are timp de dezbateri cu Traian Basescu. Candidatul PDL l-a invitat simbata pe liderul PSD la o confruntare televizata, la Parlament, pentru ziua de duminica, insa acesta a refuzat invitatia. Basescu a precizat ca l-a chemat pe Geoana la dezbatere la parlament pentru ca TVR, condus de Alexandru Sassu, fost lider PSD, a anuntat ca nu mai poate stabili datele celor doua confruntari convenite pentru luni si vineri. Dupa aparitia inregistrarii de la mitingul din 2004, in care Basescu ar lovi un copil, oficialii PDL considera ca devierea atentiei este principalul scop al atacurilor la presedintele Traian Basescu. "Asta ma preocupa pe mine si nu ceata lasata pe turul doi, pentru ca Mircea Geoana este las si nu vrea sa discute problemele reale ale tarii. Discutam filme trucate, asta e", a declarat Basescu. El a enumerat o serie de intrebari . "Realitatea ramine una singura: candidatul MG garanteaza romanilor linistea, probabil chemat in Delta ca un lacheu, Sorin Ovidiu Vintu, tatal FNI-ului, i-a spus: >. Sloganul era >, iar acum MG ne propune o tara in care sa dormim linistiti ca vegheaza el, iar rechinul gata de insfacat prada. MG are de raspuns la multe intrebari, una foarte urgenta este daca va asigura linistea asa cum a asigurat-o SOV celor 350.000 de pagubiti de la FNI.Si poate are alte metode de asigurat linistea, in afara de cele pe care le-a invatat de la creatorul sau, SOV", a afirmat Basescu. El a mai sustinut ca Geoana "ar trebui sa raspunda si la o intrebare legata de opiniile creatorului noului program economic, domnul Patriciu, care spune ca 4 din 5 bugetari trebuie sa dispara din sistemul bugetar". "Poate aflam metoda si solutiile prin care Mircea Geoana va implini aceste deziderate ale creatorului programului economic, dupa cum spunea domnul Melescanu. Poate ne spune Mircea Geoana ce a stabilit bun pentru tara la Moscova", a mai afirmat Basescu.


Geoana promite o intilnire abia miercuri, probabil singura


Victor Ponta, purtatorul de cuvint al lui Mircea Geoana, considera inacceptabila prezenta candidatului PSD la confruntarea propusa de Basescu. "De fiecare data in care Traian Basescu are o criza de nervi si bate din picior, toti trebuie sa fie prezenti in cel mai scurt timp la ordin?! Sint convins ca domnul Geoana nu are de ce sa accepte invitatia, mai ales ca am fixat deja o dezbatere impreuna cu stafful lui Basescu, pentru miercuri, la parlament", afirma Victor Ponta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.