Național

Geoana, cu talpa pe TVR, la fel ca Nastase

Ziarul de Vrancea
27 nov 2009 639 vizualizări
Sefi din televiziunea publica au impus comentatorilor meciului de Champions League de marti seara, Unirea Urziceni - FC Sevilla, sa-si modifice comentariul si sa remarce prezenta lui Mircea Geoana in tribuna. Au insistat pe sms pina cind jurnalistii au cedat in fata a 1,8 milioane de oameni.

In minutul 60 al partidei de marti seara din Champions League, comentatorii Marian Olaianos si Ilie Dumitrescu au tinut sa puncteze ca in tribune se afla si prezidentiabilul PSD Mircea Geoana si consilierul acestuia, Cozmin Gusa. Au facut-o presati de sms-urile sefilor, sustine redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, in articolul "Geoana cu talpa pe TVR". "Atmosfera de meci mare. Multe VIP-uri in tribuna. Candidatul la prezidentiale Mircea Geoana e si el aici. A venit la meci", spune comentatorul Marian Olaianos la un moment dat, in cea de-a doua parte a meciului Unirea-Sevilla, de marti seara, din Champions League. "si domnul Cozmin Gusa", il completeaza prompt fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu, aflat si el la microfon. O remarca neobisnuita pentru un meci de Liga Campionilor, acolo unde, de obicei, prezenta politicienilor este lasata neobservata. Redactorul sef al GSP, Catalin Tolontan, sustine pe blogul sau, ca a fost vorba de o presiune politica venita din zona conducerii televiziunii publice. TVR este condusa de un fost membru PSD, Alexandru Sassu.

Nu este prima oara cind conducerea TVR incearca lansarea lui Mircea Geoana ca suporter la meciurile de fotbal. "Pe 28 august, sahtior Donetk joaca impotriva Barcelonei finala Supercupei Europei la Monte Carlo. Alaturi de Razvan Lucescu si de George Copos, Mircea Geoana vine si el la meci. Echipa TVR este sunata in mod insistent din redactie, "de catre cineva care nu se ocupa in mod normal de stiri", ca sa-i ia un interviu lui Geoana si sa-l transmita la stiri si sa aminteasca in comentariul partidei prezenta politicianului la meci.", afirma Tolontan. Pe 4 noiembrie, in plina campanie electorala, studioul de la meciul de Champions League, Unirea Urziceni "" Rangers, este scurtat de la 30 la 10 minute. inainte, vorbise Mircea Geoana, la ora de maxima audienta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.