Național

Basescu: Pe mare am invatat sa rup si coltii rechinilor

Ziarul de Vrancea
27 nov 2009 592 vizualizări
Presedintele Traian Basescu le-a spus liderilor PD-L ca trebuie sa se mobilizeze pentru ca nu au dreptul sa lase tara pe mina "unei haite de rechini" care sint mogulii Vintu, Voiculescu si Patriciu, subliniind, in aplauze, ca "in 12 ani de serviciu pe mare a invatat sa rupa coltii rechinilor".

"Nu avem dreptul sa lasam tara pe mina unei asemenea haite de rechini care uite asa se invirt in jurul datei de 6 si asteapta sa se repeada. Timp de cinci ani au trait din ce au furat in timpul lui Iliescu, inca au, dar vor mai mult. In acelasi timp trebuie sa stiti ca au si interese economice imediate si interese prin justitie", a spus Basescu, aratind ca Patriciu e foarte interesat sa aiba un Guvern si un presedinte subordonat pentru ca are dosarul in instanta si crede ca si-l poate opri daca ar avea un presedinte sau un premier sa-l asculte. "Va aduceti aminte celebra incercare a premierului Tariceanu cu biletelul: >, si acum e in instanta. Are bani, are foarte multi avocati, asa ca se tot dau termene. Pe domnul Vintu, aduceti-vi-l aminte cit de angajat a fost alaturi de magistrati la greva, el avea dosarul in instanta cu BID-ul, in care era cu domnul Vacaroiu si trebuia sa se prelungeasca judecata pina ajungea la prescriptie. Domnul Voiculescu, slava domnului, are si el mari interese sa-si opreasca dosarele din instanta", a explicat Traian Basescu, aratind ca Patriciu are si interesul de a controla Guvernul pentru ca are de rambursat in 2010 600 de milioane de dolari cu care Adrian Nastase l-a imprumutat pentru vreo 8-10 ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.