Național

PNL, PD si PC au declansat atacul la Vacaroiu

Ziarul de Vrancea
24 aug 2005 587 vizualizări
Sase dintre senatori PNL, PD si PC, membri ai Biroului Permanent, au adresat o scrisoare presedintelui Nicolae Vacaroiu, prin care solicita convocarea Biroului pentru aprobarea noului Regulament al Senatului si organizarea unei sesiuni extraordinare.

Sase dintre senatori PNL, PD si PC, membri ai Biroului Permanent, au adresat o scrisoare presedintelui Nicolae Vacaroiu, prin care solicita convocarea Biroului pentru aprobarea noului Regulament al Senatului si organizarea unei sesiuni extraordinare. Potrivit scrisorii adresate presedintelui Senatului in data de 22 august, cei sase reprezentanti ai Biroului Permanent solicita "convocarea unei sesiuni extraordinare, in zilele de 29, 30 si 31 august, avind ca ordine de zi aprobarea noului Regulament al Senatului". Acesta ar fi primul pas pentru schimbarea din functia de presedinte al Senatului pe Nicolae Vacaroiu.

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ca adresa in care cei sase membri ai Biroului Permanent al Senatului, reprezentind coalitia guvernamentala, ii cer sa ia act de convocarea Biroului Permanent si a sesiunii extraordinare reprezinta „un prim pas de incalcare a Constitutiei”.

„Cind ceri sefului institutiei sa ia act ca, de luni, este sesiune extraordinara si cind Constitutia spune ca numai presedintele poate sa anunte Biroul Permanent ca va fi sesiune extraordinara, acest lucru este o incalcare a Constitutiei”, a precizat Nicolae Vacaroiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.