Național

Iorgulescu isi asuma realizarea Catedralei Neamului

Ziarul de Vrancea
24 aug 2005 519 vizualizări
Noul ministru al Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, investit in functie, luni seara, de presedintele Traian Basescu, a primit din partea sefului statului recomandarea clara de a finaliza demersurile in vederea realizarii Catedralei Mintuirii Neamului pe amplasamentul decis.

Noul ministru al Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, investit in functie, luni seara, de presedintele Traian Basescu, a primit din partea sefului statului recomandarea clara de a finaliza demersurile in vederea realizarii Catedralei Mintuirii Neamului pe amplasamentul decis. Ministrul si-a asumat acest obiectiv, pe care l-a calificat drept "fundamental". Iorgulescu a amintit ca are si calitatea de ministru al Cultelor si a declarat ca mai intii va discuta cu Patriarhia si cu clericii, "cu capii Bisericii ortodoxe" despre acest subiect, dupa care va analiza toate modalitatile de punere in aplicare a acestui proiect. Catedrala Mintuirii Neamului ar trebui sa fie ridicata pe un teren aflat intre Ministerul Apararii Nationale si Palatul Parlamentului. Noul ministru al Culturii si Cultelor a declarat ca urmeaza sa se intilneasca in cursul acestei saptamini cu Patriarhul Teoctist al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), pentru a discuta despre demararea cit mai rapida a construirii Catedralei Mintuirii Neamului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.