Național

PSD l-a exclus pe Cozminca

Ziarul de Vrancea
22 sep 2009 567 vizualizări
n Iliescu ramine alaturi de Geoana, iar Nastase spune ca problemele sesizate de Cozminca trebuie discutate dupa alegeri

Purtatorul de cuvint al PSD Suceava, Virginel Iordache, a anuntat ieri ca Octav Cozminca a fost exclus din partid deoarece a adus prejudicii partidului prin declaratiile sale. "Sub nicio forma PSD nu se mai intoarce la epoca domnului Cozminca. Membri de tip Mischie, Cozminca sau Contac nu au inteles ca PSD a trecut intr-o noua etapa. Reactia domnului Cozminca este o reactie intirziata, nostalgica", a afirmat Virginel Iordache. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a catalogat scrisoarea lui Octav Cozminca drept "o actiune declansata neoportun", promitind ca si el va aduce in discutia partidului o parte din aceste probleme, dar dupa alegerile prezidentiale. "Nu cred ca era un moment foarte bun acum pentru acest gen de rememorare a unor lucruri pe care sigur, si eu si altii, le cunoastem in partid si sunt sigur o multime de lucruri care vor putea fi discutate in liniste intr-o perspectiva dupa alegeri", a declarat Nastase, inainte de sedinta BPN a PSD si inainte sa apara informatia ca fostul senator PSD a fost exclus din partid. In ceea ce priveste posibilitatea ca Octav Cozminca sa fie sef de campanie a lui Sorin Oprescu, pentru prezidentiale, Nastase apreciat ca acesta ar putea si sa fie, totodata, sef de campanie al lui Traian Basescu.


Iliescu: Il sustin pe Geoana la prezidentiale, chiar daca acesta are unele "slabiciuni"


Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie pe blogul sau ca il sustine pe Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, chiar daca acesta are unele "slabiciuni" precum insuficienta experienta si formare politica. "In ce priveste contracandidatii, desigur fiecare are preferintele sale, inclusiv optiunile sale politice. Eu cred ca oricare dintre principalii contracandidati (in esenta primii trei cu sanse reale) este de preferat in locul lui Traian Basescu. Bineinteles, eu il sustin pe Mircea Geoana, candidatul Partidului Social Democrat. Nu contest ca are unele slabiciuni: insuficienta experienta si formare politica, unele inabilitati si stingacii. Dar, cine nu are slabiciuni?", scrie fostul presedinte.



Solcanu: Scrisoarea lui Cozminca merita toata atentia


Fostul lider social-democrat Ion Solcanu a declarat ca scrisoarea lui Octav Cozminca adresata membrilor si electoratului PSD merita intreaga atentie, adaugind ca PSD si-a pierdut identitatea, inhamindu-se la guvernare din interese oculte. El a precizat ca in PSD exista multi oameni nemultumiti, dovada fiind, in opinia sa, diferenta importanta intre scorul partidului si cel inregistrat de Geoana in sondaje. "Partidul este cu 12 procente peste liderul sau, Mircea Geoana, iar asta inseamna ca exista oameni din PSD care nu-l vad pe Geoana presedinte al Rominiei. Cum membrii social-democrati nu se vor orienta spre Traian Basescu sau Crin Antonescu, aceste voturi se vor duce spre Sorin Oprescu. Am semnale din mai multe judete ca asa se va intimpla", a afirmat fostul lider social-democrat. Fostul senator PSD a spus ca s-ar putea implica in campania electorala a lui Sorin Oprescu, adaugind ca au existat deja unele discutii in acest sens. Ion Solcanu a demisionat pe 19 iulie 2008 din PSD Iasi..



Vanghelie, despre Cozminca si Mitrea: Se maimutaresc in sprijinul lui Basescu


Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozminca spunind ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile partidului ,iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu. "Eu am auzit doua persoane, cred ca le-am vazut si fotografia pe la televizor care vorbeau de cascavalizare, eu as spune ca ar trebui sa le fie rusine. Oamenii astia nu au avut curaj niciodata in viata lor din pacate, s-au folosit si au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani si unul si celalalt. Acum se dau cascadorii risului, au prins curaj dintr-o data brusc tinind cont de faptul ca se maimutaresc si vin in sprijinul lui Traian Basescu in pachet cu Sorin Oprescu", a afirmat Vanghelie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.