Național

Candidatii la prezidentiale nu au voie sa-si compare imaginea cu cea a adversarilor

Ziarul de Vrancea
16 sep 2009 466 vizualizări
Candidatii la prezidentiale vor avea acces egal si gratuit la TV si radio, iar în spoturi nu-si vor putea face promovare neloiala, prin comparatie cu unul sau mai multi adversari, potrivit concluziilor dezbaterilor de ieri dintre membrii CNA si reprezentantii radiodifuzorilor.

Discutiile au vizat proiectul de decizie privind desfasurarea in audiovizual a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Radiodifuzorii sint obligati sa acorde spatiu de emisie candidatilor numai daca anunta ca vor reflecta campania electorala. Altfel spus, un post de televiziune sau de radio care isi face publica, inainte de campanie, aceasta intentie, va trebui sa acorde spatiu egal de emisie tuturor candidatilor. Candidatii vor putea sa apara, insa, numai in in emisiuni de promovare, dezbateri si programe informative. Cei care detin functii publice au acces si in alte emisiuni, insa strict in probleme legate de exercitarea respectivei functii, mai prevede proiectul.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.