Național

Puskas Balint: Alegerile anticipate nu pot fi evitate

Ziarul de Vrancea
3 aug 2005 677 vizualizări
Senatorul UDMR de Covasna, Puskas Balint, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca alegerile anticipate nu pot fi evitate

Senatorul UDMR de Covasna, Puskas Balint, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca alegerile anticipate nu pot fi evitate, in conditiile in care nu exista o "intelegere" intre democrati si liberali, insa acestea nu vor rezolva problema "dezechilibrului politic". "Nu vad cum putem evita alegerile anticipate. Sustin in continuare, asa cum am sustinut si in urma cu trei saptamini, ca nu putem scapa de alegerile anticipate, fiindca nu exista o intelegere in sinul coalitiei, intre democrati si liberali", a afirmat Puskas, care este si vicepresedintele Senatului. El a precizat ca UDMR sustine in continuare ideea stabilitatii guvernamentale, pentru rezolvarea problemelor existente in perspectiva aderarii Romaniei la UE. "Dupa cum vad situatia politica din tara, alegerile anticipate nu vor rezolva problema dezechilibrului politic. Acesta va persista fiindca nimeni nu va putea obtine o majoritate absoluta, confortabila", a adaugat senatorul UDMR. El considera ca singura formatiune politica care ar avea de cistigat in urma alegerilor anticipate este PRM. "Singurul partid care ar cistiga citeva procente in plus, in cazul declansarii alegerilor anticipate, este PRM, fiindca in situatia actuala, cind sint inundatii si tara se confrunta cu mari probleme, demagogia prinde bine", a precizat Puskas. Senatorul UDMR a adaugat ca, in opinia sa, Calin Popescu Tariceanu a procedat "curajos si corect" cind a renuntat la demisia din functia de prim-ministru, adaugind ca schimbarile de atitudine ale acestuia in ceea ce priveste demisia nu au avut influente deosebite asupra imaginii Guvernului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.