Național

Oprescu, din ce in ce mai candidat

Ziarul de Vrancea
31 aug 2009 544 vizualizări
n iau in calcul foarte serios aceasta chestiune, a candidaturii , afirma primarul Capitalei n sint tot atit de bun ca toti candidatii la prezidentiale la un loc si mai mult decit atit!", adauga el

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat simbata, ca se va decide daca va candida la prezidentiale in citeva saptamini, ca este exclus sa o faca sub sigla unui partid si ca este "tot atit de bun ca toti candidatii la prezidentiale la un loc". Oprescu a sustinut ca ia in calcul posibilitatea de a candida, detaliind ca aceasta este o idee de-a sa recenta, pentru ca inainte nu-si imagina ca Romania va ajunge "in circul asta care se petrece acum". "Asa cum am spus, iau in calcul foarte serios aceasta chestiune. Asta in momentul asta cind vorbim. Asa am raspuns deschis in toate momentele care au trecut din luna noiembrie 2008 si asa mai departe. Niciodata nu am luat o hotarire si nu m-am jucat cu viata mea si nu am dorit sa dezamagesc, sa mint sau sa imi bat joc de un lucru. Nu e un lucru simplu de a lua o hotarire de genul asta. Stia Oprescu in noiembrie 2008 ca ajungem in 2009, cu circul asta care se petrece acum?", a declarat primarul. Edilul sef al Capitalei s-a aratat increzator in sansele sale, spunind ca este "tot atit de bun ca toti" candidatii la prezidentiale la un loc. "Nu am spus niciodata ca sint mai bun. Sint tot atit de bun ca toti la un loc si mai mult decit atit", a raspuns Oprescu intrebarii de ce se considera el un candidat mai bun decit ceilalti anuntati deja. Oprescu a mai sustinut ca are in sondaje peste 40%, neprecizind daca incredere sau intentie de vot, opinind insa ca sondajele in care el are 8% (ca intentie de vot, n.r.) sint false. "Mai lasati-ma cu sondajele astea, ca eu nu-mi exprimasem nici ideea "" vorbesc de 2008 "" si toata lumea ma calarea in sondajele astea si ma scadea din ce in ce mai jos. Am intrebat un distins profesor de sociologie, participant direct, mi-aduc aminte si acum, februarie 2009. >. >", a povestit primarul Capitalei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.