Național

Premierul promite disponibilizari în functie de competente, dar si de situatia familiala

Ziarul de Vrancea
15 aug 2009 709 vizualizări
Disponibilizarile din sistemul bugetar vor fi facute în urma unei analize eficiente pe principiul competentei, dar se va tine cont si de situatia familiala a unor functionari, pentru a nu fi trimisi acasa membrii aceleiasi familii, a anuntat premierul Emil Boc

El a facut aceste declaratii intrebat fiind cum comenteaza declaratiile sefului statului potrivit carora nu este o solutie trimiterea in concediu fara plata pentru zece zile a bugetarilor si ca angajatii ar trebui testati.

"Testarea angajatilor este parte componenta a reformei statului. Am facut reforma agentiilor si este evident ca cei care vor dispune disponibilizarea a peste 9.000 de oameni din structurile statului vor tine cont de competente. Si se va tine cont si de situatia familiala", a adaugat Boc. Premierul a explicat ca, daca exista doi bugetari intr-o familie angajati in aceeasi institutie, va trebui sa se tina cont de acest lucru, pentru a putea asigura si o sustenabilitate financiara a acestor familii in perioada de criza. Boc a amintit ca principiul de baza al reformei statului va fi criteriul competentei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 13 ore, 49 minute, 17 secunde
Criteriul de baza al reformei va fi, desigur, competenta: esti competent in a te supune neconditionat ...incompetentei, ramai!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.