Național

Cerere in casatorie in cazul crimei de la Timisoara

Ziarul de Vrancea
12 aug 2009 1068 vizualizări
Tinarul acuzat de uciderea unui barbat a cerut-o in casatorie pe prietena sa, si ea arestata in acelasi caz n aparatorii celor doi se contrazic: avocata fetei afirma ca tinara a respins propunerea, in vreme ce avocata lui sustine contrariul

Avocata studentei arestate in cazul uciderii unui barbat din Timisoara, Claudia Candea, a declarat ieri ca tinara i-a spus ca studentul arestat in acelasi caz i-ar fi propus fetei sa se casatoreasca, cu conditia ca ea sa isi schimbe declaratiile si sa admita ca a comis crima, insa fata a refuzat. Carmen Bejan a relatat despre "santaj" si intr-o scrisoare adresata parintilor ei. De cealalta parte, Camelia Taranu, avocata studentului Raul Sergiu Florea, a afirmat ca, miercurea trecuta, dupa recursul care s-a judecat la Curtea de Apel din Timisoara privind eliberarea conditionata a celor doi studenti, tinarul a profitat de un moment in care a ramas impreuna cu Carmen Bejan si i-a propus sa se casatoreasca, tinara acceptind pe loc.

"Carmen nu doreste sa se casatoreasca cu Raul", sustine in continuare avocata fetei. "A recunoscut ca, intr-un moment in care au ramas impreuna, aceasta i-a propus sa se insoare cu ea, dar cu conditia ca ea sa isi schimbe declaratia si sa recunoasca faptul ca l-a omorit pe Trifu Schrott. A fost un mic santaj sentimental", a afirmat Claudia Candea.

Sergiu Florea si Carmen Bejan, ambii in virsta de 20 de ani, studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati, in 2 august, in cazul barbatului ucis, al carui cadavru transat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc. Mediafax reaminteste ca Sergiu Florea a fost arestat sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor.

Avocata studentei spunea ca aceasta a inceput sa se prostitueze in urma cu citeva saptamini, la insistentele prietenului sau, si ca acceptase acest lucru "din dragoste" pentru tinar. Potrivit avocatei Claudia Candea, tinara a avut doar doi clienti, cel de-al doilea fiind barbatul omorit.







.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.