Național

Comisia Udrea a ajuns la etapa perdele si draperii

Ziarul de Vrancea
12 aug 2009 620 vizualizări
Presedintele comisiei care ancheteaza cheltuielile Ministerului Turismului sustine ca ministrul a modificat planul de achizitii în iunie

Presedintele Comisei de ancheta in cazul Elena Udrea, Ludovic Orban, a declarat ieri ca ministrul Turismului ar fi modificat in luna iunie planul de achizitii elaborat in martie, eliminind din document capitolul destinat achizitionarii de perdele si draperii. "Primul plan de achizitie din martie a fost modificat in 10 iunie printr-un plan de achizitie. Este singurul document care ne-a fost pus la dispozitie ce poarta semnatura doamnei Udrea. în acest plan de achizitii apare a doua semnatura a doamnei Udrea, in care, desi s-au achizitionat perdele si draperii in baza vechiului plan de achizitii la pozitia 80, doamna Udrea taie suma prevazuta pentru perdele si draperii integral si semneaza. Sigur ca pastreaza in planul de achizitii o multime de alte aberatii pe care le vom discuta ulterior", a precizat Orban in timpul audierilor de la Comisia de ancheta.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a sintetizat situatia, la 25 iulie, in ceea ce priveste acuzatiile potrivit carora ministerul a achizitionat perdele de 75.000 de euro, folosindu-se de un banc. "Este ca in bancul acela: nu era Mercedes, era bicicleta, nu i s-a dat, i s-a luat, nu sunt perdele, sunt jaluzele, nu sunt de 75.000 de euro, sint 7.500 de euro. Noi spunem asta de trei zile, nu ne asculta nimeni!", a spus Udrea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.