Național

Liderul PDL nu se baga peste candidatura lui Basescu la presedintie

Ziarul de Vrancea
7 aug 2009 626 vizualizări
Premierul Emil Boc a declarat ieri ca nu doreste sa candideze la functia de presedinte al Romăniei si ca ipoteza unui alt candidat la presedintie din partea PDL în afara de Traian Basescu nu a fost discutata vreodata în cadrul partidului.

"Vreau sa lamuresc foarte clar si sa spun foarte precis. Nu am avut niciodata intentia de a candida, nu doresc sa candidez la functia de presedinte al Romaniei, nu am discutat nici macar ca ipoteza vreodata in PDL despre o alternativa a altui candidat la functia de presedinte al Romaniei. Candidatul PDL la functia de presedinte al Romaniei este presedintele in exercitiu", a declarat Boc la postul public de radio. Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma cu trei zile in urma ca formatiunea sa are in vedere si posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu va renunta sa mai candideze. "Domnul Boc este o varianta clara, la o adica, daca domnul presedinte nu va candida. Pe toate analizele, indiferent cine le face, domnul Boc este printre primii patru la credibilitate", a declarat Blaga. El considera insa ca actualul sef al statului nu va renunta sa candideze.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.