Național

Studentii ucigasi din Timisoara au contestat mandatele de arestare

Ziarul de Vrancea
4 aug 2009 696 vizualizări
Cei doi tineri s-au contrazis in declaratiile date in fata anchetatorilor, fiecare sustinind ca celalalt l-a ucis pe batrinul care venise in camin sa intretina relatii sexuale contra cost cu studenta acuzata acum de complicitate la crima

Cei doi studenti medicinisti retinuti pentru 30 de zile, pentru omor si complicitate la omor deosebit de grav, dupa ce au ucis si transat un barbat de 65 de ani intr-un camin din Timisoara, au depus recurs. Duminica, cei doi au primit cite un mandat de arestare preventiva pe 30 de zile. Cei doi tineri au fost preluati de politisti si dusi in arest. Victima transata in caminul studentesc se pare ca a fost ucis de 50 de lovituri de cutit aplicate de catre tinarul de 20 de ani. Primele probe ale anchetatorilor precizeaza ca Sergiu Raul Florea este cel vinovat de crima, in timp ce iubita lui, Carmen Bejan, studenta la Medicina - este acuzata de complicitate la crima.

In declaratii, cei doi au dat vina unul pe celalalt pentru comiterea crimei. Batrinul ar fi dat un anunt la ziar in cautarea unei partenere de act sexual, iar Raul Florea este cel care i-a recomandat-o victimei pe prietena lui, Carmen Bejan. Vineri, Trifu Schrotu, a mers in camera de camin a fetei, insa dupa ce au intretinut relatii sexuale, barbatul a refuzat sa o plateasca pe fata. De aici, declaratiile fiecaruia il incrimineaza pe celalalt. Raul Florea sustine ca iubita lui, furioasa, l-ar fi injunghiat pe batrin si mai apoi, speriata, i-a cerut ajutorul prietenului ei ca sa scape de cadavru. în acelasi timp, fata sustine ca Raul Florea s-ar fi infuriat cind i-a vazut in camera de camin, pe fata impreuna cu batrinul, ar fi insfacat un cutit si l-ar fi injunghiat pe batrin in piept. Ambii au recunoscut insa ca fiecare i-a taiat cite un picior batrinului, in incercarea de a scapa de cadavru.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.