Național

Potrivit unei noi organigrame

Gabriel Sava
24 iun 2005 611 vizualizări
Farmaciile ar putea fi controlate de CAS

Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea ar putea controla farmaciile din judet, potrivit unui nou statut al institutiei. Proiectul de statut si cel de organigrama au fost comunicate la inceputul acestei saptamini de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si are in vedere o serie de modificari substantiale. Printre acestea se numara cele referitoare la faptul ca medicul sef si directorul economic vor avea in subordine servicii care, in actuala organigrama, erau subordonate directorului general. In afara de controlul de audit intern, prevazut si in actuala formula, noua organigrama prevede infiintarea unui birou de control destinat verificarii furnizorilor de servicii medicale. Daniela Stoica, director interimar al CAS Vrancea, a explicat ca rolul acestui birou va fi unul destul de important si va intari disciplina financiara din sistem. Atit noul statut, cit si organigrama trebuie aprobate de CNAS. Referitor la structura de personal, Daniela Stoica a declarat ca aceasta va fi pastrata conform angajamentelor de la inceputul anului. La ora actuala, in CAS lucreaza 56 angajati, 6 fiind personal contractual si 50 functionari publici. In prezent, din cele 50 posturi 11 sint vacante.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.