Național

Valentin Nicolau si-a anuntat demisia

Ziarul de Vrancea
13 iun 2005 700 vizualizări
"Babe securiste sau activisti politici de raion sint sortati si pregatiti alaturi de mercenari pentru a fi gata de un desant în TVR", a declarat fostul presedinte director general.

Presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune, Valentin Nicolau, si-a anuntat demisia din functie, ieri. într-o conferinta de presa desfasurata la sediul institutiei pe care a condus-o timp de aproape trei ani, Valentin Nicolau a explicat ca gestul sau va fi concretizat astazi, cind va trimite o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului. El a anuntat si demisia directorului Departamentului Stiri din televiziunea publica, Lucian Sab. Nicolau a precizat ca lasa institutia intr-o situatie financiara foarte buna, cu 17 milioane de Euro in cont. Desi nu a dorit sa dea nume si nici cazuri concrete, el a acuzat actuala guvernare ca pregateste instalarea la conducerea SRTV a unor marionete. "Babe securiste sau activisti politici de raion sint sortati si pregatiti alaturi de mercenari pentru a fi gata de un desant in TVR. Se stabilesc inclusiv sefii de la stiri si programe in dispretul legii si impotriva normalitatii." înca presedinte al TVR, Valentin Nicolau a acuzat pentru schimbarea sa pe toata lumea. De la politicienii Puterii care, in viziunea sa vor sa isi usureze sarcina in cazul alegerilor anticipate, la unele grupuri de presa deranjate de concurenta facuta de TVR in ultimii trei ani. în plus, Nicolau a promis dezvaluiri incomode despre actuala Putere. "Daca vreti, o singura istorie va pot spune acuma. Va pot spune ca puteti face o investigatie in legatura cu afacerile domnului Tariceanu in publicitatea TVR. Sa mergeti in perioada 1998-1999 si sa vedeti ce legaturi sint intre domnia sa si firma ARBO Media." Firma ARBO Media este societatea care in baza unui contract cu SRTV gestioneaza sptatiul publicitar din Televiziunea Nationala. în replica Guvernul a remis un comunicat in care se afirma ca "seful SRTV a pierdut ocazia de a se retrage cu onoare. Domnul Nicolau nu a fost in stare sa aduca nici o dovada in sprijinul acuzatiilor sale la adresa premierului Tariceanu. Este comic ca Valentin Nicolau il acuza pe premierul Tariceanu tocmai de lucrurile care se intimplau in timpul fostei guvernari si anume incalcarea demnitatii personale si impunerea unei obediente politice, se mai spune in comunicat."

ea consiliului de administratie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.