Național

Felicitari autoritatilor romane!

Dana Chiorescu
23 mai 2005 691 vizualizări
Vrincenii au fost si ei cu sufletul si cu inima alaturi de cei trei cetateni romani rapiti de o grupare rebela in Irak, jurnalistii Marie Jeanne Ion, Ovidiu Ohanesian si Sorin Miscoci, dar si de cetateanul irakiano-american Muhamad Munaf, insotitorul ziaristilor. Astazi, cei patru sint asteptati la Bucuresti. Reporterii nostri au efectuat, ieri dupa amiaza, la cald, un sondaj telefonic printre focsaneni pentru a ne spune parerea lor despre eliberarea celor patru ostatici, care se afla, vii si nevatamati, in custodia Ambasadei Romaniei din Bagdad.

Marin Ion, 47 de ani, Focsani:

"Il felicit pe presedintele Traian Basescu, care a stiut sa actioneze pentru eliberarea celor patru fara sa pericliteze situatia Romaniei in plan extern, felicitari autoritatilor romane care au conlucrat pentru ca sa simtim ceea ce simtim acum. Este, fara indoiala, o victorie impotriva terorismului. Sint sigur ca multi si-ar fi dorit sa fie altfel, dar nu mai este loc de politic in toata aceasta poveste. Cu siguranta, din ratiuni de stat, nu vor fi facute publice toate detaliile."


Florentina Pavel, 35 de ani, Focsani:

"Ma bucur nespus ca autoritatile i-au eliberat. Teroristii sint si ei oameni!".


Mircea Stoian, 30 de ani, Bucuresti:

"Sint in viata, traiesc, vin acasa, sint nevatamati, iar asta este extraordinar!!! Basescu e tare! Circotasii trebuie sa ia o pauza".


Victor Vrinceanu, 18 ani, Odobesti:

"Imi pare bine ca i-au eliberat, am aflat de la televizor. Era pacat sa moara, pentru ca sint tineri si ei nu au facut rau poporului irakian. Ei doreau sa-si faca meseria, sa ne informeze. Ma bucur pentru ei ca sint liberi si abia astept sa-i vad la televizor".


Mihai B., 26 de ani, Focsani:

"Sint foarte fericit ca ziaristii si insotitorul lor au fost eliberati si se vor intoarce acasa. Rugile parintilor si ale tuturor au fost ascultate de Dumnezeu. Toti cei care au contribuit la eliberarea lor merita felicitari. Acum este momentul ca autoritatile sa-i aduca in fata justitiei pe cei care se ascund in spatele rapirii. Consider ca este bine ca nu am cedat santajului cu retragerea trupelor din Irak, iar pe viitor o asemenea decizie trebuie luata numai de catre popor, prin referendum, nu la presiunile teroristilor."


Andrei Tudorancea, 35 de ani, Focsani:

"Sigur, Basescu o sa-si faca un titlu de glorie din eliberarea celor patru. In rest, nu stiu ce sa zic, ma bucur ca sint liber si abia astept amanuntele din spatele rapirii".


Ionescu, Focsani:

"Sint alaturi de cei trei ziaristi si doresc, ca toata lumea, intoarcerea lor grabnica acasa. Imi pare rau ca au fost nevoiti sa treaca prin asemenea experiente. Sper sa aflam adevarul de la ei!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.