Național

O batrina septuagenara a facut KO doi violatori

Matei Bratu
18 mai 2005 673 vizualizări
Femeia a scapat de furia sexuala a doi barbati. "M-au stropit cu bere, dar au obosit si am fugit printre picioarele lor", spune batrina.

O batrina a scapat neatinsa dupa ce doi tineri au intrat peste ea in casa si au incercat sa o violeze. Politistii spun ca, la sfirsitul saptaminii trecute, au fost sesizati de Iulia L., de 73 ani, din comuna Tifesti, despre faptul ca doi barbati necunoscuti au patruns in locuinta sa si, prin violenta, au incercat sa intretina raporturi sexuale cu ea. In momentul comiterii infractiunii, batrina era singura acasa, sotul sau fiind internat in spital. "Eram in casa, dormeam, cind am auzit niste busituri. Doi barbati pe mine si au inceput sa-mi rupa hainele, sa ma bata. Unul dintre ei s-a urcat pe mine si a incercat sa ma violeze, sa ma traga de picioare. Cind a vazut ca nu poate, l-a chemat si pe celalalt, care statea de paza. Am reusit sa ma ascund sub pat, insa ei au rupt si salteaua si m-au scos. Atunci au inceput sa-mi dea cu pumnii si picioarele si tot imi turnau bere pe mine. Cind am vazut eu ca au obosit nebunii, am reusit sa fug printre picioarele lor. M-am dus si m-am ascuns in podul grajdului", ne-a spus speriata batrina. Dimineata, femeia a coborit din pod si s-a dus sa povesteasca cele intimplate unui vecin. "Mi-a spus ca au intrat doi peste ea si au vrut sa o violeze. Mi-a povestit ca au stins lumina, si dupa aia au apucat-o de git si au vrut sa o violeze. Eu nu am auzit nici un zgomot", ne-a spus Costica Ripa. Din verificarile politistilor a reiesit ca cei doi agresori sint Dan Trofin, de 40 de ani si Mihai Airinei, de 33 de ani, ambii din Tifesti. Batrina sustine ca ii cunoaste pe cei doi agresori, insa niciodata nu a avut discutii in contradictoriu cu ei. "Au copii mari, nu stiu ce a fost in capul lor. Nu am avut nici o treaba cu ei, nu ne-am certat niciodata. Eu am copii cit ei de mari", ne-a mai spus victima. Principalii suspecti ai tentativei de viol nu vor sa recunoasca nimic si chiar sustin ca nu au intrat in casa femeii. "Nici macar nu am fost acasa. Am fost plecat cu sotia, la vie. Cred ca batrina a fost influentata sa zica ce a zis", a declarat Mihai Airinei. Cel de-al doilea suspect spune ca nu s-a atins de vecina sa. "Eu nu am fost la batrina. Am stat acasa cu copiii mei, ca sotia mea este plecata din tara. Eu cred ca batrina vrea sa se razbune pe mine. In urma cu citiva ani am batut o ruda de-a ei, pentru ca imi furase lucerna. Poate vrea sa se razbune", ne-a spus Dan Trofin. Satenii din Tifesti sustin ca nici batrina nu este "usa de biserica" si ca bea cot la cot cu sotul sau, numai vodca. "Cumpara in fiecare zi cite doua sticle de doi litri de vodca si pina seara numai ramine nimic. Nu bea altceva! Nici macar tuica", mai spune Costica Ripa. Cercetarile sint continuate de Politia Panciu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.