Național

Expozitie de desene pe asfalt

Ziarul de Vrancea
10 mai 2005 702 vizualizări
Copii de scoala generala au sarbatorit si ei Ziua Europei.

Copii de scoala generala au sarbatorit si ei Ziua Europei. Daca o parte dintre adolescenti au participat la crosul tineretului, cei mai mici si-au exersat calitatile de buni desenatori pe aleile Gradinii Publice din Focsani. 9 Mai a fost un motiv destul de bun pentru scolari sa-si puna pe asfalt opiniile si viziunea lor despre Romania si integrarea in Uniunea Europeana. Culori vii, motive ale pacii, porumbei, curcubee, punti de legatura intre popoare, flori si baloane, toate acestea au colorat si au smuls zimbete din partea trecatorilor. Operele efemere, dar extrem de colorate ale elevilor de la clasele a III-a si a IV-a de la scolile din Focsani au fost recompensate cu diplome si premii. Printre zecii de admiratori ai desenelor pe asfalt s-au aflat si primarul Decebal Bacinschi si viceprimarul Neagu Nistoroiu. Micutii artisti au primit si premii din partea juriului format din profesori de arta plastica si inspectori scolari. Pe locul I s-au calificat Simona Topsa, de la Scoala nr. 7, si Vanessa Beca de la Scoala nr. 10, pe locul al II-lea Ioan Cristisor, iar pe ultima treapta a podiumului s-a clasat desenul facut de Camelia Anghelache de la Scoala "Ion Basgan".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.