Național

Realegerea lui Oprisanu a surprins pe nimeni

Mihai Boicu
19 apr 2005 619 vizualizări
Omologii liderului PSD cred in acest partid se aplica dictonul "schimbare prin continuitate"

Realegerea lui Marian Oprisan nu a stirnit nici o surpriza in rindul oamenilor politici locali din alte partide. Acestia spun ca PSD nu este capabil de a se reforma si merge inainte cu aceeasi oameni pentru care a pierdut alegerile. Presedintele PNL Vrancea, deputatul Corneliu Momanu, crede ca mentinerea baronilor PSD in prima linie a partidului este o dovada ca acesta nu se va reforma. "Sint convins ca Ion Iliescu va fi deveni seful lor. Nu au capacitatea de a se innoi, de a se reforma. Peste patru ani o sa vina un batrin de 80 de ani in fata alegatorilor sa ceara voturile tinerilor", este de parere deputatul liberal. In opinia acestuia, PSD va fi un partid de 10- 15% deoarece a ramas cantonat in mentalitatea anilor \'90. Corneliu Momanu sustine ca Miron Mitrea nu a spus adevarul atunci cind a declarat ca pesedistii au lasat fonduri suficiente pentru toate proiectele. "Noi stim ca au lasat gauri mari in buget, nu bani. O sa gasim noi banii despre care a spus ca nu sint, in cantina de la minister, in lucrarile neterminate", a declarat Momanu. La rindul sau, Jan Vraciu, presedintele PD, spune ca alegerile in PSD s-au desfasurat in "glorioasa traditie a «ilustrilor» predecesori, Stalin, Gheorghiu Dej, Ana Pauker, Ion Iliescu". "Pina va deveni Marian Oprisan cel mai urit vis al Coalitiei, se pare ca a inceput visul lui urit. In PSD se aplica dictonul «schimbare prin continuitate»", a declarat senatorul Jan Vraciu. Presedintele AP Vrancea, Tudorache Dumitrache, ne-a declarat ca era de asteptat ca Marian Oprisan sa fie reales ca presedinte al PSD. Acesta spune ca foarte multi dintre cei care au votat sint legati de baron prin diverse afaceri si nu aveau cum sa voteze impotriva. "Chiar daca in acest moment Marian Oprisan este ales presedinte, la centru el nu este o prioritate, iar dupa congresul de saptamina viitoare, se va face curatenie in rindurile partidului. Dupa congres se vor lamuri multe probleme care ii deranjeaza. Optimismul meu este singura lor sansa de a se redresa", a declarat liderul AP Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.