Național

Mischie, agatat intr-un nou dosar

Ziarul de Vrancea
5 apr 2005 671 vizualizări
Procurorii gorjeni au intocmit un nou dosar penal pe numele fostului presedinte al Consilului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, care este acuzat de abuz in serviciu, alaturi de alti fosti functionari ai Consiliului.

Procurorii gorjeni au intocmit un nou dosar penal pe numele fostului presedinte al Consilului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, care este acuzat de abuz in serviciu, alaturi de alti fosti functionari ai Consiliului. Emil Mota, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Gorj, a declarat, ieri, ca Mischie este acuzat de abuz in serviciu pentru ca ar fi aprobat spre decontare suma de sase miliarde de lei, fara ca lucrarile pentru care au fost alocati banii sa fi fost executate. Mota sustine ca firma omului de afaceri Relu Stefanoiu, SC Senaco SA Novaci, ar fi incasat banii pentru o presupusa pietruire a drumului din comuna Bolbosi. Vicepresedintele PSD Ilie Sirbu a precizat, ieri, ca Nicolae Mischie nu poate participa, in nici un caz, la alegerile care vor avea loc la organizatia judeteana Gorj, intrucit la ora actuala este demis din partid, conform unei hotariri adoptate de Delegatia Permanenta a PSD in mai 2004. "In aceasta situatie, practic nu are cum sa-si depuna candidatura si toate speculatiile pe tema aceasta sint false", a afirmat Sirbu. Mai mult, Nicolae Mischie trebuie sa-si rezolve problemele pe care le are cu justitia, care au condus la pierderea calitatii sale de membru PSD, a adaugat el.  Ca atare, nu se pune problema revenirii lui Mischie in partid si cu atit mai putin a unei candidaturi pentru o functie de conducere, a mai spus el. Nicolae Mischie a declarat, in urma cu o saptamina, ca vrea sa isi depuna raportul de activitate, ca presedinte de filiala, la Conferinta judeteana a PSD Gorj si ca el se considera in continuare lider al organizatiei, insa nu s-a decis inca sa revina la ceea ce i se "cuvine".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.