Național

Georgică nu-l mai vrea pe Pufulică

Ziarul de Vrancea
20 dec 2013 555 vizualizări
Senatorul PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei de cultură din Senat, i-a cerut, vineri, lui Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române, să îl "elimine pe Pufulică", un simbol devenit cunoscut odată cu relansarea TVR 3.

 "Profit să vă rog să analizaţi, să îndreptaţi şi să îl eliminaţi pe Pufulică, dar nu abandonaţi proiectul TVR care se adresează lumii rurale, o lume abandonată la noi, o lume care nu este băgată în seamă de celelalte televiziuni decât sub o formă a kitsch-ului muzical", i-a spus Georgică Severin lui Stelian Tănase.
Pufulică este în fapt "oaia Pufulica", mascota redacţiei TVR 3, care a fost prezentată telespectatorilor pe 6 decembrie, în emisiunea "Alege verde!" care a marcat relansarea TVR 3, de către realizatorul de televiziune Cristian Niţulescu. Acesta a fost şi membru în fostul Consiliu de Administraţie al TVR din partea PSD. "Bună ziua! Faceţi cunoştinţă cu Pufulica. Ea este oaia noastră, a redacţiei şi, de fiecare dată când avem probleme sau ne enervăm, o mângâiem pe cap, ca să ne calmăm. Acum sunteţi martori la o transformare, TVR 3 se transformă, TVR 3, canal al televiziunii publice, devine verde", a spus atunci Cristi Niţulescu, precizând totodată că Pufulica este "simbolul României tihnite".
Stelian Tănase a fost avizat favorabil în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), vineri, de Comisiile de cultură ale Parlamentului. El a atras atenţia că TVR "nu e televiziune guvernamentală". "Eu sper să menţin televiziunea echidistantă, la egală distanţă de toţi competitorii politici", a spus Tănase. Marţi, înainte de a fi propus la şefia instituţiei, el afirma că anul viitorul TVR va trebui lucreze în campania electorală în beneficiul USL.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.