Internațional

Brazilianul impuscat mortal de politia britanica avea viza expirata

Ziarul de Vrancea
26 iul 2005 614 vizualizări
Jean Charles de Menezes, electricianul brazilian impuscat mortal, vineri, de politie, dupa ce a fost confundat cu un kamikaze, locuia in Londra de aproape trei ani si avea viza expirata.

Jean Charles de Menezes, in virsta de 27 de ani, este banuit ca a fugit de politisti din cauza ca avea viza expirata. Brazilianul venise la Londra pe baza unei vize de studii care acorda strainilor drept de munca pentru citeva ore pe zi. Familia lui Menezes intentioneaza sa se adreseze justitiei, apreciind ca politia va trebui "sa plateasca" pentru incidentul care a avut loc la statia Stockwell.

Pe de alta parte, politia continua sa-i caute pe cei care au incercat, joia trecuta, sa comita noi atentate in reteaua de metrou si intr-un autobuz londonez. Trei persoane au fost deja arestate dar se presupune ca cei patru atacatori sint inca in libertate si ar putea avea acces la explozibili.

Chris Fox, presedintele Asociatiei Ofiterilor de Politie, a declarat ca sustine politica Scotland Yard de a impusca mortal persoanele banuite ca ar putea fi kamikaze.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.