Internațional

NASA, acuzata de sfirsitul lumii

Ziarul de Vrancea
6 iul 2005 686 vizualizări
La citeva ore dupa ce NASA a confirmat impactul cometei Tempel 1, la o instanta de judecata din Moscova s-au simtit efectele.

La citeva ore dupa ce NASA a confirmat impactul cometei Tempel 1, la o instanta de judecata din Moscova s-au simtit efectele. Judecatorul Litvinenko va audia un caz ce ar pune NASA la mare cheltuiala daca va avea cistig de cauza astrologul local amator care i-a intentat proces. Scriitorul Marina Bay sustine ca prin impactul provocat, NASA a pus in pericol viitorul civilizatiei noaste. "Nimeni nu a demonstrat pina acum ca acest experiment nu va avea consecinte nefaste", a declarat avocatul lui Bay. "Impactul ar fi putut altera orbita acestei comete, deci exista posibilitatea ca Tempel sa distruga Pamintul intr-o zi!". Aceste acuzatii au fost pur si simplu anulate de inginerul misiunii NASA Shadan Ardalan. "Comparatia cea mai potrivita ar fi cea in care o musca lovaste botul unui avion in zbor. Efectul este neglijabil", sustine Ardalan. Marina Bay afirma totodata ca viata ei nu va mai fi aceeasi de acum incolo. In calitate de astrolog amator, ea considera ca impactul ii va influenta intr-un mod decisiv destinul. Ca urmare ea considera ca numai o dauna de 300 de milioane de dolari ar putea echivala "trauma morala" pe care o sufera. Adica exact aceeasi suma pe care NASA a folosit-o pentru a realiza acest experiment. Bay cauta si voluntari care sa se alature aceleaiasi acuzatii: "Impactul a schimbat proprietatie magnetice ale cometei, si acest lucru ar putea afecta telefonul tau mobil aici pe Pamint. Daca telefonul tau cade, intreba-te de ce?Si apoi ia legatura cu noi".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.