Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Gardoş ratează meciurile naţionalei

Ziarul de Vrancea
24 iul 2015 477 vizualizări
Fotbalistul echipei Southampton, Florin Gardoş, ar putea fi indisponibil şapte luni din cauza unei accidentări la genunchi, ceea ce înseamnă că va rata ultimele meciuri pe care naţionala Romaniei le va disputa în preliminariile Euro-2016, informează agenţia Press Association.

"Este o veste foarte tristă. Gardoş se afla la al doilea sezon la Southampton. După o astfel de accidentare pierzi şase sau şapte luni şi toată lumea este dezamăgită", a declarat tehnicianul Ronald Koeman după un meci amical cu Feyenoord, scor 3-0. Gardoş, în varstă de 26 de ani, a jucat în 11 meciuri pentru Southampton în sezonul trecut.  El a anunţat pe Facebook că  a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi luni, în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o săptămana trecută, şi a precizat că operaţia a decurs fără probleme.

Egalaţi în ultimul minut

Naţionala de handbal masculin tineret a Romaniei a remizat, joi noaptea, cu reprezentativa Serbiei, scor 21-21 (13-9), în cea de-a treia partidă din grupa B a Campionatului Mondial din Brazilia. Tricolorii au fost egalaţi cand mai erau 32 de secunde de joc, după ce au controlat cea mai mare parte a jocului. Marcatorii echipei Romaniei au fost Negru 6 goluri, Burlacu 5, Militaru 4, Sîncelelan 2, Rotar 2, Nistor 1, Racoţea 1 gol.  în celelalte două meciuri din grupă, Qatar a învins Angola, cu 24-23, iar Spania a trecut de Portugalia, cu 25-20. Tricolorii mai au de întalnit echipele Spaniei şi Angolei.  În clasament, pe primul loc se află Spania, cu 4 puncte (^15), urmată de Qatar, 4 p (^1), Romania, 4 p (^1), Serbia, 3 p (^14), Portugalia, 3 p (-2), Angola, 0 p.
Maradona, alături de Panama
Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a notat, pe contul său de Facebook, că meciul Mexic - Panama, caştigat de mexicani cu două goluri înscrise din penalti, în minutele 90^10 şi 105^1, ar trebui să fie rejucat. "îmi exprim solidaritatea cu jucătorii naţionalei din Panama. Meciul ar trebui rejucat şi arbitrul exclus", a notat Maradona, adăugand că nu s-a mai văzut o asemenea atitudine părtinitoare de cand "arbitrul mexican Codesal i-a furat pe toţi argentinienii la Cupa Mondială din 1990".  Selecţionata Mexicului a învins, miercuri, la Atlanta, naţionala din Panama, scor 2-1 după prelungiri. Meciul a fost arbitrat de americanul Mark Geiger.

Suspiciuni de blat la un derby belgrădean

Federaţia sarbă de Fotbal (FSS) a anunţat, ieri, că a deschis o anchetă după meciul dintre echipele OFK Belgrad şi Steaua Roşie Belgrad, din prima etapă a noului sezon. "FSS a deschis o anchetă după ce rapoartele arată că la pauza meciului s-au făcut presiuni asupra jucătorilor şi stafului tehnic al echipei OFK Belgrad. Oficiali ai formaţiei au fost deja audiaţi", se arată în comunicatul Federaţiei Sarbe. În prima etapă a campionatului sarb, Steaua Roşie Belgrad a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 6-2, după ce OFK Belgrad a condus la pauză cu 2-0. După meci, presa din Serbia a scris că unele persoane au intrat la pauză în vestiarul formaţiei OFK Belgrad şi le-au cerut jucătorilor şi antrenorilor să "o lase mai uşor". De asemenea, antrenori sarbi şi-au exprimat scepticismul faţă de revenirea în joc după pauză a echipei Steaua Roşie Belgrad şi faţă de caracterul comic al unor goluri încasate de OFK Belgrad.

Separatiştii se afişează, Barcelona plăteşte

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a amendat, joi, FC Barcelona cu 30.000 de euro, ca urmare a încălcării regulamentelor forului la finala Ligii Campionilor, meci disputat în data de 6 iunie, la Berlin. FC Barcelona a fost amendată conform unui articol ce prevede că orice club este responsabil pentru comportamentul necorespunzător al suporterilor şi poate fi vizat de măsuri disciplinare, în acest caz pentru "recurgerea la gesturi, cuvinte, obiecte sau alte mijloace pentru a transmite un mesaj care nu este potrivit pentru un eveniment sportiv, în special mesaje de natură politică, ideologică, religioasă, ofensatoare sau provocatoare". Potrivit presei spaniole, suporterii echipei FC Barcelona au afişat la meciul din 6 iunie bannere cu mesaje de susţinere a independenţei Catalunyei. FC Barcelona a caştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, în 6 iunie, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, în finala competiţiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.