Sport

Ziua Tineretului, organizată la Gălăciuc

Dan Chiriac
29 apr 2015 725 vizualizări
Cazarea pentru o noapte la tabăra din munţii Vrancei este de 35 de lei

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea invită focşănenii să participe la evenimentul organizat în data de 2 MAI, Ziua Tineretului, la Centrul de Agrement Gălăciuc- Tulnici.Tinerii vor petrece ca în fiecare an de ziua lor, implicându-se în diverse activităţi de sport şi turism, cum ar fi: cross, dans sau informaţii turistice. Activităţile vor începe la ora 11.00. Ziua se va încheia cu un foc de tabără. De minivacanţa de 1 MAI 2015, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea  oferă cazare în cadrul Centrului de Agrement GĂLĂCIUC Tulnici. Aşezat pe plaiuri pitoreşti vrâncene, Centrul de Agrement Gălăciuc este apreciat în primul rând pentru cadrul natural şi pentru aerul curat, ce recomandă această zonă pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. „Aflat departe de agitaţia şi aerul poluat, specifice aşezărilor urbane, zona impresioneaza prin diversitatea de culoare si maretia peisajului, această zonă reprezintă o destinaţie de vacanţa ideală atât în perioada sezonului rece, cât şi în perioada sezonului cald. Centrul de agrement are o capacitate de 225 locuri pe serie, cazarea se face în cabane din lemn şi zid, amplasate în mijlocul unei frumoase păduri de conifere, oferind un peisaj de  neuitat. Camerele au 2-6 locuri. Cele mai mari si mai frumoase cabane, aflate chiar  in vecinatatea blocului alimentar au fost renovate si reamenajate in interior in cursul anului 2014. Centrul  dispune  de  un  Complex alimentar renovat in  anul 2012 cu sală de mese  modernă de 180 locuri/serie, bucătărie modern utilată, club unde se pot desfăşura  activităţi cultural-educative, terasă,  teren de volei, handball, scenă în aer liber pentru spectacole, loc de joacă pentru copii.  Preţul unei zile de cazare pentru minivacanţă: 35 lei preţ/persoană”, se arată într-un comunicat al DST Vrancea. Posibilităţi de agrement în zonă sunt: Rezervaţia naturală Cheile Tişiţei, Cascada Putnei,  Păstrăvăria Lepşa, Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti, Staţia Seismică Vrâncioaia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.