Sport

Arena a caştigat derby-ul jucat ieri

Dan Chiriac
12 oct 2014 682 vizualizări
Auto ZBR s-a impus în faţa celor de la Pamiro

Ieri au avut loc ultimele partide ale rundei la liga de minifotbal. Cele mai interesante două partide au încheiat etapa. Astfel, Arena, echipa manageriată de fostul viceprimar al Focşaniului, Neagu Nistoroiu, a învins clar, scor 4-1, pe Doctor GSM. Partida a fost condusă de la un capăt la altul de formaţia pregătită de Jani Oltinau, care a obţinut o victorie meritată. Un alt derby a opus pe Auto ZBR şi Pamiro Construct. Jucătorii echipei Auto ZBR s-au impus cu 1-0, după un gol marcat în prima repriză. Jucătorii au dorit să dedice acest succes patronului Bogdan Vrabie, care ieri a aniversat un an de la căsătorie. Joi seara, în primul derby al rundei, Voinţa Deep Serv a trecut cu 2-1 de Dan San Mărăşeşti. Partida a fost echilibrată, iar campioana ultimelor trei ediţii s-a impus cu 2-1, după ce la pauză scorul a fost 1-0. Voinţa Deep Serv şi-a consolidat poziţia de lider în clasament. Voinţa Deep Serv este liderul ligii de minifotbal Vrancea după ce a caştigat toate jocurile disputate în acest campionat. Partida de joi seara a avut loc în devans la solicitarea celor de la Voinţa. Jucătorii de la Voinţa au luat parte aseară la nunta colegului lor Cristi Gurguiatu. Flux Cafe a caştigat cu 3-1 partida disputată cu Jess Cafe. Refresh a obţinut primul succes din campionat, 6-2 cu Gabena Farm, în timp ce Sanorom s-a impus la masa verde cu Fan Club Mărăşeşti. Scorul etapei l-a realizat Pro As, care a trecut cu 17-0 de jucătorii echipei Tăcerea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.