Sport

Soluţia la contractul lui Piţurcă

Ziarul de Vrancea
22 sep 2014 917 vizualizări
Răzvan Burleanu este sigur că problema va fi rezolvată cu selecţionerul printr-un act adiţional * preşedintele FRF este sigur că Piţurcă n-a vrut să părăsească naţionala

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri într-o conferinţă de presă, că va avea o discuţie cu selecţionerul Victor Piţurcă pentru că trebuie să afle despre intenţiile acestuia în ceea ce priveşte plecarea sa: "Cred că e prea devreme să vorbim despre sume din contract în caz că Piţurcă ar pleca. În mod cert, dacă Victor Piţurcă vrea să plece, pleacă. Federaţia Romană de Fotbal şi eu nu vrem să producem niciun prejudiciu membrilor afiliaţi. Acesta a fost şi motivul discuţiei în jurul sumei de bani, dacă ai o reducere de la 1.400.000 la 700.000 trebuie să ai acordul Comitetului Executiv, fiindcă altfel ar însemna să afectezi bugetul FRF. Am fost surprins de reacţia lui Piţurcă, dar mai mult de atat ce pot să spun? Rămane la echipa naţională, înseamnă că se simte bine. Nu am avut nicio întalnire cu el după acel evenimen, că vom avea săptămana aceasta o discuţie, pentru că în mod cert nu-mi place absolut deloc să fii preşedintele federaţiei şi o persoană din subordinea ta astăzi spune că este antrenor şi maine spune că nu este antrenor. Lucrurile trebuie clarificate, ori eşti, ori nu eşti. Sau pană cand vrei să fii antrenor, astfel încat să poţi să iei nişte decizii pană la acel moment", a declarat Burleanu, care a mai precizat că are soluţii de rezervă în cazul în care Victor Piţurcă îşi va arăta din nou intenţia de a părăsi echipa naţională.
Referitor la durata contractului selecţionerului, Burleanu a spus că nu crede în varianta unei greşeli de dactilografiere, menţionand că documentul poate fi modificat doar printr-un act adiţional. "Mi-e foaarte greu să cred că vorbim de o eroare materială. Îl cunoaşteţi mult mai bine decat mine pe domnul Mircea Sandu, un personaj scrupulos, foarte atent la detalii, astfel încat mă îndoiesc că acest lucru i-a scăpat atat de uşor. Contractul poate fi modificat doar printr-un act adiţional. Urmează să discutăm şi cred că am capacitatea, atat timp cat am o relaţie deschisă cu Victor Piţurcă, astfel încat să ajungem la un consens să avem un act adiţional, să statuăm acest lucru, şi mă refer aici la «dead line-ul» din 2015 şi nu 2016. Ştiam data expirării contractului, şi eu şi domnul Piţurcă ne aflam în posesia acelui contract", a adăugat şeful FRF.
Burleanu a spus că nu ştie ce va face selecţionerul în viitor, dar cand acesta a avut oferta de la Al-Ittihad nu a dorit să părăsească echipa naţională: "Este foarte greu să spui ceea ce simţi, probabil că singurul care poate răspunde la această întrebare este Victor Piţurcă, dacă vrea să plece peste o lună sau nu vrea să plece. Vă asigur că Victor Piţurcă nu a vrut să plece. Poate a fost mai mult decat un foc de paie, poate a vrut să vadă cat de iubit este, a vrut să vadă FRF cum reacţionează, cum se comportă. Pentru că pană la urmă dacă domnul Victor Piţurcă voia să plece, o putea face. Acelaşi lucru pe care îl poate face orice angajat din Romania, care vrea să plece de la locul de muncă".
Comentand faptul că Piţurcă a afirmat că nu se simte dorit sută la sută în funcţia de selecţioner de către oficialii federaţiei, Burleanu a spus că el îl susţine pe acesta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.