Sport

Se apropie barajul cu Suedia

Ziarul de Vrancea
3 sep 2014 526 vizualizări
Echipa de Cupa Davis a Romaniei se prezintă cu tot ceea ce are mai bun

Jucătorii Adrian Ungur (137 ATP), Marius Copil (175), Horia Tecău (21 la dublu) şi Florin Mergea (39 la dublu). vor evolua în echipa Romaniei în întalnirea cu Suedia, contand pentru play-off-ul turului 1 al Cupei Davis, Grupa I din zona euro-africană, a anunţat căpitanul nejucător Andrei Pavel.  "Aşa cum am mai spus, echipa Romaniei este formată din cei mai buni jucători ai momentului, atat la simplu, cat şi la dublu. Nu contează ce echipă aliniază Suedia, cu ce jucători vine sau nu vine, noi ne vom concentra pe echipa noastră, pe jocul nostru. Avem jucători valoroşi şi trebuie să credeţi în noi. Vom face tot ce ne va sta în putinţă să aducem minim cele trei puncte caştigătoare", a declarat Andrei Pavel, pe site-ului Federaţiei Romane de Tenis.
George Cosac, preşedintele Federaţiei Romane de Tenis, a declarat că aşteaptă fanii tenisului pentru a-i susţine pe "tricolori": "Mulţumesc jucătorilor că au răspuns afirmativ la convocarea în echipa de Cupa Davis pentru întalnirea cu Suedia. Dacă ne uităm la echipa Suediei, care vine cu jucători tineri, neexperimentaţi într-o astfel de competiţie, avem prima şansă. Avem încredere în jucătorii noştri şi îi aşteptăm alături de noi pe toţi fanii tenisului să îi susţinem împreună pe tricolori. Vom avea trei zile de tenis intens, la finalul cărora îmi doresc ca echipa Romaniei să danseze hora bucuriei".
După cum se ştie, Victor Hănescu (33 ani), multă vreme prima rachetă a echipei Romaniei, şi-a anunţat vara aceasta retragerea din reprezentativa ţării noastre.
Echipa Suediei va fi formată din jucătorii Elias Ymer (244 ATP), Christian Lindell (274 ATP), Isak Arvidsson (300 la dublu şi Johan Brunström (54 dublu), conduşi de pe bancă de căpitanul Fredrik Rosengren. Considerat incert, cel mai bun jucător suedez de dublu, Robert Lindstedt (fostul partener al lui Horia Tecău) nu va face parte din lot.
Întalnirea dintre Romania şi Suedia va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2014, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Echipa care va caştiga întalnirea va rămane în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.