Sport

Iarna dă în continuare mari bătăi de cap sportivilor!

Dan Chiriac
28 ian 2014 501 vizualizări
Partida de handbal dintre LPS Focşani şi CSS Medgidia, programată pentru azi, a fost amanată pentru sambătă u competiţiile de minifotbal răman sub semnul întrebării, fiind posibil însă ca echipele din afara Focşaniului să joace la primele ore ale după-amiezii u echipa de volei trebuie să meargă aproape 400 de kilometri pană la Rîmnicu Vîlcea, cu tranzit prin judeţul Buzău, cel mai afectat de viscol

La finalul săptămanii trecute, iarna a amanat majoritatea competiţiilor sportive ce au fost programate în această perioadă. Cum azi intră în vigoare un nou Cod Portocaliu valabil pană maine dimineaţă, alte întreceri sportive au fost amanate. Astfel, azi, în cadrul campionatului naţional de handbal juniori I urmau să se joace partidele rundei a doua a returului. Federaţia Romană de Handbal a decis ca jocurile să fie amanate timp de trei zile. Astfel, partida dintre LPS Focşani şi CSS Medgidia, programată iniţial pentru ziua de azi, va avea loc sambătă dimineaţă la Sala Polivalentă. Ora de începere nu a fost stabilită cu exactitate. Asta dacă nu cumva vremea se va strica din nou, iar constănţenii nu vor putea ajunge la Focşani. După cum se ştie, runda trecută, echipa de handbal de la LPS Focşani a rămas înzăpezită timp de două nopţi la Slobozia, iar antrenorul Lucian Tucan a fost nevoit să plătească cazarea jucătorilor. Ajunşi abia luni seara acasă, jucătorii au reînceput de ieri pregătirile pentru meciul de sambătă. De asemenea, Federaţia Romană de Handbal a decis să reprogrameze etapa a doua a returului din cadrul Diviziei A de seniori. Astfel, CSM 2007 Focşani nu va face deplasarea maine la Iaşi pentru partida cu HC Universitar Iaşi. Meciul urma să se dispute joi, dar a fost reprogramat pentru ziua de duminică. În funcţie de starea vremii, Federaţia urmează să decidă la ce dată se va disputa partida dintre CSM 2007 Focşani şi CSU Galaţi, amanată la finalul săptămanii trecute.  

Competiţiile de minifotbal sub semnul întrebării

Condiţiile meteo şi drumurile închise au impiedicat şi disputarea partidelor de la Cupa Vrancei şi CupaFair-Play, programate sambăta şi duminica trecută. Cum în competiţii sunt înscrise formaţii din Coteşti, Sihlea, Boloteşti, Cîrligele, Soveja sau Milcovul, organizatorii au decis să amane aceste jocuri pentru finalul acestei săptămani, dacă vremea o va permite. Delegaţii echipelor participante au convenit că este mai bine ca aceste jocuri să fie amanate pentru a nu lăsa unii jucători blocaţi la Focşani. Organizatorii speră ca vremea să permită disputarea acestor jocuri la finalul acestei săptămani. Comisia de organizare se gandeşte să ia o decizie definitivă vineri dimineaţă, după ce codurile anunţate de autorităţi vor expira. În cazul în care vremea va permite disputarea partidelor, este posibil ca echipele din afara Focşaniului să fie programate să joace mai devreme, pentru a putea pleca acasă pe lumină. Astfel, la Cupa Fair-Play, formaţiile din Tecuci şi Soveja vor evolua cel mai probabil în primele jocuri ale zilei, urmand ca formaţiile alcătuite în cea mai mare parte din jucători din Focşani să evolueze spre orele serii. Programul meciurilor va fi stabilit ulterior. Se vor disputa următoarele partide: Cupa Vrancei: Voinţa Prorent – Sanorom Boloteşti, Voinţa Deep Serv- Unirea Milcovul, Green Team – Viitorul Coteşti, Tomrad – Lyons Sihlea, Monte Carlo – Boys Sud,  Arena-Voinţa Răstoaca, iar la Cupa Fair-Play: 22 Grade-Speranţa, Hunters – Pensiunea Leonardo, Teomax- Poliţia, Amicii – Finanţe, Victoria Tecuci – GS Mobile, Pinola-Soveja.

Echipa de volei trebuie să meargă pană la Valcea!

Şi partida din cadrul etapei a treia din Divizia A 2 de volei feminin dintre CS Govora Rm. Vîlcea şi CSM Focşani 2007 este în pericol de disputare. Focşănencele ar urma să parcurgă drumul pană la Vîlcea, dar în funcţie de starea vremii, delegaţia focşăneană ar putea cere amanarea jocului. Cum deplasarea la Vîlcea trece obligatoriu prin zona cea mai afectată de vreme, respectiv judeţul Buzău, dar şi pe autostrada Bucureşti-Piteşti sau zona judeţului Damboviţa, unde au fost de asemenea foarte multe probleme cu iarna, este posibil ca CSM 2007 Focşani să anunţe Federaţia Romană de Volei că nu poate efectua deplasarea la Valcea. O decizie definitivă va fi luată în zilele următoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.