Sport

S-au stabilit sferturile de finală la Cupa Adi Olteanu

Dan Chiriac
11 feb 2019 1268 vizualizări

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile etapei a şaptea la Cupa Adi Olteanu. Înaintea etapei, reprezentanții echipelor participante au mers la Cimitirul Sudic și au depus coronae de flori la mormântul lui Adi Olteanu, plecat dintre noi la doar 47 de ani. În urma rezultatelor consemnate a fost stabilit și programul sferturilor de finală. În ultima etapă a sezonului regulat, Soveja a trecut cu 9-3 de Deep Serv Cîmpineanca, iar GS Mobile cu 3-0 de Prietenii lui Adi. Finanțele au reușit să se impună după pauză în întâlnirea cu Vrancea Media, scor 6-1. Surpriza rundei a produs-o ING Trust, care a trecut cu 4-1 de Phone Sale. În clasament, Soveja are 16 puncte, urmată de Phone Sale 13p, GS Mobile 13p, Finanțele 13p, ING Trust 11 puncte, Prietenii lui Adi 8 p, Deep Serv Câmpineanca 6p, Ing Trust 5p, Vrancea Media 0p. Clasamentul locurilor 2-4 a fost stabilit în funcție de rezultatele directe. În sferturi se vor juca partidele: Soveja – Vrancea Media, Phone Sale – Deep Serv Câmpineanca, GS Mobile – Prietenii lui Adi, Finanțele – ING Trust. Întrecerea este destinată jucătorilor vrânceni, care au împlinit 40 de ani la data începerii competiției. Evenimentul este organizat de Jani Oltianu, președintele Viitorul Cîmpineanca, în colaborare cu DJST Vrancea. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.