Sport

Proiectul „Investim în tineri, investim în tineret" a avut loc la Focșani

Dan Chiriac
22 aug 2018 1072 vizualizări

La Centrul de Tineret Focșani – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea s-a desfășurat, în perioada iulie – august 2018, proiectul de și pentru tineret „Investim în tineri, investim în tineret”, proiect cuprins în Calendarul de activități de și pentru tineret al Centrului de tineret Focșani pe 2018, aprobat de Ministerul Tineretului și Sportului. Acest proiect a fost un curs de comunicare în limba engleză, activitățile principale desfășurându-se între 8 și 14 august, la care au participat 20 de tineri din liceele din Focșani și Odobești. În mijlocul tinerilor s-au aflat în permanență doamna profesoara de limba engleză Ionela Batog de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, doamna profesoară Andreea Petrea, revenită în țară după 8 ani în care a predat engleza în Marea Britanie și, nu în ultimul rând, voluntarul american John Korst, care au comunicat permanent în limba engleză cu tinerii. Datorită entuziasmului și interesului arătat de tinerii participanți, ne dorim să continuăm și să îmbunătățim acest proiect, astfel ca la Centrul de Tineret Focșani, în fiecare zi de marți, între orele 13.00 – 14.30 și 14.30 – 16.00, tinerii să se întâlnească cu profesorii de limba engleză și cu voluntarul american John Korst, cu care să comunice în engleză pe diverse teme, jocuri, muzică. “Mulțumim din suflet doamnelor profesoare Ionela Batog, Andreea Petrea și voluntarului american John Korst, care ne-au ajutat în realizarea cu succes a proiectului de și pentru tineret „Investim în tineri, investim în tineret”, precum și tuturor tinerilor implicați . În perioada 27 – 31 august vor avea loc activitățile principale din cadrul proiectului de și pentru tineret „Capturând lumea”, proiect realizat în colaborare cu profesoară Oprea Marilena – prof. de informatică la C.N. „Unirea” din Focșani”, se arată într-un comunicat al DJTS Vrancea.  Acest proiect este un curs de grafică, web design și artă fotografică, pentru 14 tineri pasionați de acest domeniu, care își doresc îmbunătățirea cunoștințelor și care pot urma o carieră în mediul antreprenorial IT, scopul fiind inițierea și dezvoltarea abilităților teoretice și practice din acest domeniu. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.