Sport

Flux și Finanțele lideri în campionatele de minifotbal

Dan Chiriac
4 nov 2019 2430 vizualizări

Campionatul de minifotbal pentru amatori, desfasurat la baza sportiva Valentino Sport, si-a desfasurat jocurile etapei a-VII-a in Serie A, respectiv penultima etapa in Serie B.Campioana en-titre, Flux Focsani, este lidera autoritara in Serie A, bifand a șaptea victorie consecutiva in acest sezon, dupa 6-3 cu ACS Mausoleul Marasesti. Formatia pregatita de Claudiu Manta domina turul campionatului și are un avans de 8 puncte fata de Brigada 282 inaintea intalnirii directe programata etapa viitoare. Atletico a reusit surpriza etapei dupa victoria muncita cu Progresul si a urcat pe locul 4 in clasament. Phoenix Odobesti a reușit prima victorie din acest sezon in jocul cu Ramna Gologanu, iar Tomita Lazar se mentine pe podiumul Ligii dupa o victorie fara emotii cu Onasis. In Serie B, Finante este lidera Seriei dupa victoria la limita 3-2 cu GSMobile. Surpriza etapei a fost consemnata in remiza la 3, a ultimei clasate ING Trust cu fostul lider Campineanca. Dinamo Focsani a terminat la egalizate 2-2 cu Soveja intr-un joc echilibrat iar Editie de Vrancea castiga jocul cu locul 3,Dili Beaty. Ultima etapa a Seriei programeaza intalnirea Finante - Campineanca pentru titlul de campioana de toamna in Serie B. 

Rezultatele etapei 7 SERIE A :Onasis - As Tomita Lazar 3-9 (1-2),ACS Mausoleul Marasesti - CS Flux 3-6 (1-4),Phoenix Odobesti - Ramna Gologanu 7-4 (3-1),Progresul - Atletico 2-5 (1-2) .Etapa viitoare,duminica 10 noiembrie programeaza jocurile:Phoenix Odobesti - Onasis,Brigada 282 - Flux,ACS Mausoleul - Atletico Textila si Progresul - Ramna Gologanu.

Rezultatele etapei 6 SERIE B : Dily Beaty - Editie de Vrancea 2-5, Dinamo - Soveja 2-2, ING Trust - Campineanca 3-3 si Finante - GSMobile 3-2.Ultima etapa turului in Seriei B progreameaza jocurile :GSMobile - Dily Beauty,Campineanca - Finante,Soveja - ING Trust si Editie de Vrancea - Dinamo Focsani. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.