Sport

Au pierdut in extremis ultimul meci din grupa

Ciprian Fânaru
30 apr 2011 540 vizualizări
LPS Focsani - CSS Tirgoviste 74 - 82 (8 - 12, 17 - 23, 19 - 9, 21 - 21, 9 - 17), ieri, la turneul final al campionatului national de baschet U18

Cu moralul afectat dupa infringerile din primele doua meciuri, 58 "" 59 cu CSA Steaua Turabo Bucuresti si 52 "" 70 cu gazdele de la CSS Unirea Iasi, baschetbalistii de la LPS Focsani au jucat ieri impotriva celor de la CSS Tirgoviste la turneul final. Primii au marcat tirgovistenii, dar LPS-ul a condus ostilitatile pina la 8 "" 8, faulturile si ratarile permitindu-le adversarilor sa isi adjudece primul sfert cu 12 "" 8. In sfertul al doilea, ratarile au continuat, Focsaniul a egalat la 14, a preluat chiar conducerea, dar dimbovitenii au revenit si s-au distantat treptat, tabela indicind la pauza mare scorul de 25 "" 35. Cele zece puncte diferenta s-au mai topit dupa asaltul focsanean din sfertul al treilea, antrenorul formatiei din Tirgoviste cerind timeout la 37 "" 39. Baietii antrenati de Mihai Petrut au reusit sa egaleze la 41, Vechiu ducindu-si echipa in avantaj cu un cos de trei puncte: 44 "" 43. La ultima pauza, cele doua combatante erau umar la umar, 44 "" 44. Neguroiu si Vechiu si-au continuat evolutiile bune si l-au "obligat" pe tehnicianul adversarilor sa ceara din nou timeout. Cu cinci minute inainte de final focsanenii conduceau cu 61 "" 49, dar distanta nu s-a pastrat pina la fluierul final. Ultimul sfert s-a terminat cu egalitate pe tabela, la fel si timpul regulamentar, 65 "" 65. Disputa s-a transat in prelungiri, CSS Tirgoviste impunindu-se dupa minutele suplimentare cu scorul final de 82 "" 74. Pentru LPS Focsani au evoluat in acest meci Chirca, A. Neguroiu, Seciu, Mirea, I. Neguroiu, Mihalcea, Vechiu, Ababei, Mislea si Pirvu. La fel ca in confruntarea cu Iasul, cel mai prolific marcator al echipei noastre a fost Andrei Neguroiu, autor a 34 de puncte in contul LPS-ului. Sportivul nascut in 1995 si demonstrat inca o data calitatile, trecute cu vederea pina acum de cei care fac selectia pentru lotul national. (C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.