Sport

Le-au predat o lectie de handbal

Ciprian Fânaru
28 apr 2011 680 vizualizări
CSM Focsani - Politehnica Iasi 30 - 21 (11 - 8), ieri, in etapa a XXIV-a Diviziei A de handbal masculin Handbalistii au dominat si cistigat meciul cu Poli Iasi la scor categoric.

Debutul a apartinut formatiei gazda, care conducea deja cu 5 "" 0 in minutul 7. Caciuc, cel mai valoros om al oaspetilor, a marcat primul in dreptul trupei din capitala Moldovei. Costache a transformat in gol prima lovitura de la 7 metri a partidei, 7 "" 2 in minutul 13. Paradele lui Closca au pastrat poarta intacta in multe momente ale jocului. In minutul 17 a venit si prima eliminare, in tabara adversa, iar baietii lui Florin Spiridon nu au reusit sa puna in practica sfaturile antrenorului lor. Iesenii au continuat cu duritatile, ratarile gazdelor s-au inmultit, iar in minutul 21 tabela indica 8 "" 5. Stan si-a aratat clasa si a invins de doua ori portarul advers, Costache a fost eliminat doua minute, dar Tucan a cerut timeout. Oricum vedeta Caciuc n-a prins o zi prea buna, avansul pastrindu-se si in ultimele minute ale actului intii, la cabine intrindu-se cu scorul de 11 "" 8 pentru CSM Focsani. Closca a inscris din poarta in poarta in debutul partii secunde, iar reusitele lui Maftei au urcat scorul la 15 "" 9 in minutul 36. Necoara a un gol frumos, cel de 16 "" 10, imitat fiind apoi de Voicu si Stan: 18 "" 10 dupa 10 minute scurse din a doua repriza. Iesenii au continuat cu interventiile dincolo de limita regulamentului, chiar si in atac, dar Focsaniul avea avantaj linistitor la jumatatea partii secunde: 21 "" 13. A fost si momentul avertizarii antrenorului Iasului pentru proteste, dar si a unei odihne fortate de doua minute pentru Costache. Plata unor polite vechi a dus la o dubla eliminare, dar cu cinci minute inainte de final focsanenii conduceau cu un lejer 26 "" 18. Stan si colegii au predat o lectie de handbal, au jucat si pentru spectatori si meciul s-a incheiat 30 "" 21. Pentru CSM Focsani au jucat portarii Closca (1) si Rusu si jucatorii de cimp Popa (2), Negrea, Gheorghe (2), Stan (6), Anca (4), Maftei (8), Necoara (1), Costache (2), Voicu (3), Stancu si Secara.


Stiinta II Bacau nu s-a prezentat la meci


Referitor la celelalte doua jocuri ale acestei runde de la mijloc de saptamina trebuie mentionat ca unul s-a jucat in devans si unul nu s-a jucat deloc. LPS Piatra Neamt "" HC Vaslui a fost 23 "" 25, iar meciul de Divizia A dintre Stiinta MD II Bacau si CSU Bucovina Suceava nu a mai avut loc din cauza neprezentarii echipei gazda, decizia fiind luata pentru menajarea jucatorilor care vor pleca joi la Pitesti, in vederea participarii la turneul semifinal al Campionatului National pentru juniori I. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.