Sport

Pustii de la CSM Focsani, pe locul cinci la Trofeul Sperantei

Ciprian Fânaru
22 apr 2011 557 vizualizări
Cea mai puternica intrecere rezervata juniorilor care s-a desfasurat in aceasta perioada - Trofeul Sperantei a ajuns la final. Competitia organizata de Academia Hagi la patru categorii de virsta a avut la start si o echipa vrinceana - CSM Focsani, care a izbutit o infringere, un egal si trei victorii

Dupa doua zile de intreceri spectaculoase, in care pustii s-au ridicat de cele mai mult ori la nivelul asteptarilor, ieri au fost programate ultimele partide, in urma carora s-au stabilit cistigatoarele primei editii. Miercuri, grupa 2002 de la CSM Focsani a trecut de FC Viitorul 7 - 1, pentru ca in turneul pentru locurile 5 "" 8 CSM Focsani sa invinga FC Farul Constanta cu 13 "" 4. Grupa 2002, antrenata de Elvis Ilas, a luptat ieri pentru locurile 5 "" 6 cu formatia similara a celor de la ACS Timpa Brasov. CSM Focsani a batut cu 4 "" 0. Anterior, micii fotbalisti remizasera cu FC Vaslui, 4 "" 4, si pierdusera cu 2 "" 11 in fata echipei Junior Galati. CSM Focsani s-a bazat la acest turneu pe un lot de opt jucatori: Mario Paval, Teodor Craciun, Andrei Paltinus, Alexandru Laudatu (al doilea in topul golgeterilor cu 18 reusite), Cristian Dima, Alexandru Dumitru (13 goluri), Alin Dascalu si Madalin Nicolau. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.