Sport

40 de echipe vin la editia a doua a Cupei Promenada-Prosport

Ciprian Fânaru
12 apr 2011 687 vizualizări
Mai sint doar sase zile pina la debutul celei de a doua editii a Cupei Promenada Prosport . în perioada 18-20 aprilie, la stadionul Milcovul din Focsani se vor desfasura peste 200 de meciuri la patru categorii de virsta.

Peste 1000 de sportivi si antrenori de la cluburi cu nume din fotbalul romanesc vor veni la Focsani pentru a cistiga marele trofeu. Vrancea va fi reprezentata la acest turneu de echipele: Prosport Focsani, CSM Focsani, Stiinta Focsani si Unirea Focsani. Competitia se va derula la patru categorii de virsta: 2000, 2001, 2002 si 2003. La grupele 2000 si 2001 se va juca dupa regulamentul turneului "Gheorghe Hagi", iar cei de la 2002 si 2003 vor juca in sistemul "Memorialului Gheorghe Ola".

Colaborare intre Dinamo si Scoala de Fotbal Prosport Focsani

Cunoscutul antrenor de fotbal Ioan Sdrobis, acum angajat al clubului Dinamo Bucuresti, este invitatul special al organizatorilor. "Parintele" a recunoscut ca va veni la Focsani pentru a pune la punct detaliile unui parteneriat cu Scoala de Fotbal Prosport. "Am antrenat la Focsani si stiu ca sint pusti de perspectiva. Intentionam sa punem la punct un parteneriat cu Scoala de Fotbal Prosport, dar si cu alte echipe din aceasta zona a Moldovei. Numai in acest mod fotbalul de la noi isi va reveni. Nu s-a mai investit in centrele de juniori si asta se simte la toate nivelurile. Am primit cu mare bucurie invitatia celor de la Scoala de Fotbal Prosport Focsani si abia astept sa ma reintilnesc cu toti prietenii pe care ii am acolo. Sper ca aceasta competitie sa fie un prim pas in revigorarea fotbalului vrincean", a spus Sdrobis. (Ciprian FANARU)

Grupa A "" 2000

1. Prosport Focsani

2. Aerostar Bacau

3. Atletic Calarasi

4. CSM Rm. Sarat

5. FC Braila

6. Unirea Urziceni I

7. Otelul Galati I

8. Atletic Braila

Grupa B "" 2000

1. CSM Focsani

2. FC Vaslui

3. Gloria Soimii Buzau

4. Bucovina Suceava

5. Petrolul 95 Ploiesti

6. Luceafarul Braila

7. Unirea Urziceni II

8. Otelul Galati II




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.