Sport

Selectionata U16, lasata de izbeliste

Ciprian Fânaru
8 mar 2011 677 vizualizări
Selectionata de fotbal U16 a judetului Vrancea a ajuns in faza a doua a Campionatului National, dar nu va putea face deplasarea la primul meci decit in ziua jocului.

Asta desi partida dintre selectionatele Constantei si Vrancea va avea loc joi, de la orele 13.00, la Techirghiol, adica la 350 de kilometri de Focsani. Fotbalistii vor fi nevoiti sa se trezeasca la cinci dimineata si vor ajunge la meci in jurul prinzului. Conducerea selectionatei a decis sa plece cu echipa in ziua jocului din cauza fondurilor insuficiente. La nivel national, Vrancea e singura echipa care nu e sprijinita de autoritatile locale si judetene. Consiliul Local nu a ajutat cu nimic "reprezentativa", desi 15 jucatori sint de la CSM Focsani 2007, clubul municipalitatii. Consiliul Judetean nu a vrut sa incheie protocolul cu selectionata. Singurii care au ajutat aceasta echipa au fost cei de la Directia de Sport, care au asigurat cazarea celor trei fotbalisti de la FCM Adjud. "Ne gindim sa nu mai inscriem echipa in sezonul urmator in conditiile in care autoritatilor nu le pasa de fotbalul juvenil din Vrancea", au spus conducatorii selectionatei. In alte judete, consiliile locale si judetene au alocat cel putin 50.000 de lei pentru selectionatele care le reprezinta pe plan national. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739423 zile, 8 ore, 13 minute, 44 secunde
....foarte urat din partea lor , ar trebui cineva ,,acolo sus '' sa se gandeasca la acesti copii care pun suflet in ceea ce fac ...., si pana la urma daca vrei sa promovezi sportul la nivel de judet citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.