Sport

Karateka au cucerit opt medalii de aur la Campionatul National

Ciprian Fânaru
8 mar 2011 1499 vizualizări
Evolutia buna le-a permis sportivilor focsaneni sa revina cu o salba de medalii de la nationale

Sala Lucian Grigorescu din Capitala a gazduit la finalul saptaminii trecute Campionatul national individual de karate SKDUN. Sensei Daniel Fusaru a avut la dispozitie un lot de 33 de sportivi de la sectia de arte martiale a CSM Focsani 2007, dar si de la CS Satori Focsani, iar bilantul a fost excelent. La final sportivii focsaneni au strins 34 de medalii (8 titluri de campion national, 14 vicecampioni si 12 medalii de bronz). "Am obtinut rezultate foarte bune tinind cont ca am cistigat 34 de medalii cu 33 de sportivi. Nu toti au reusit sa cistige o medalie, dar au fost sportivi care s-au impus in ambele probe si ma declar multumit. Daca in 2010 la Campionatul National sectia de arte martiale a CSM Focsani 2007 se intorcea cu 15 medalii acum in 2011 ne-am depasit reusind sa cistigam 20 de medalii. Eu am iesit vicecampion national la kata, asta pentru ca adversarul meu direct, prietenul si colegul meu din echipa Radu Todiras e «doar» cu 9 ani mai tinar. Sint multumit de rezultatul meu dar nu ma las inca, va promit!", spune sensei Daniel Fusaru, care se pregateste pentru Campionatul European din Ungaria din aprilie. Urmatoarea intrecere a juniorilor se va desfasura in Brasov pe 20 martie - etapa nationala Shoto Cup JKA. (C. FANARU)


Rezultatele sportivilor de la CSM Focsani:


Locul I: Fanica Aparece "" kata, Andrei Mardare "" kata, Andrei Sfetcu "" kumite

Locul II: Mihai Ciobanu - kata, Emanuel Bors "" kumite, Madalin Enache "" kata si kumite , Fanica Aparece "" kumite, Andreea Arginteanu "" kata si kumite, Alexandru Mocanu "" kata , Andrei Sfetcu "" kata.

Locul III: Laurentiu Nemut "" kumite, Adrian Gavrila "" kumite, Alex Aparece "" kumite, Dragos Pantazica "" kata , Claudiu Chipaila "" kumite, Bogdan Alpreotesei "" kata, Tiberiu Nedelcu "" kata, Zenaida Vornicescu "" kumite.


Rezultate CS Satori Focsani:


Locuri I: Bogdan Postolache "" kata si kumite, Irina Paraschiv "" kumite, Gabriela Popovici "" kata , Paula Savin "" kata.

Locuri II: Irina Paraschiv "" kata , Gabriela Popovici "" kumite, Catalin Tertiu "" kata, Adrian Mocanu "" kata, Adrian Croitoru "" kata.

Locuri III: Alex Nemut "" kumite , Dragos Bostanaru "" kumite, Adrian Mocanu "" kumite, Alice Ciontu "" kata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739423 zile, 6 ore, 7 minute, 32 secunde
FELICITARI ATAT SPORTIVILOR CAT SI ANTRENORILOR . SA O TINETI TOT ASA . ASTEPTAM SA VEDEM CEL PUTIN ACELEASI REZULTATE SI DE LA BRASOV .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.