Sport

Ajudeanul Ionut Rotaru e in sferturile Challenge Cup

Ciprian Fânaru
1 mar 2011 1113 vizualizări
Centrul de 25 de ani e om de baza in echipa Stiintei MD Bacau

Vrancea nu are echipa de seniori pe prima scena handbalistica a tarii, dar are ambasadori in acest sport la cel mai inalt nivel. Stiinta Municipal Dedeman Bacau a invins pe Rudar Pljevlja si s-a calificat in sferturile de finale ale Cupei Challenge. Un aport considerabil la succesul din dubla mansa cu ex-iugoslavii l-a avut un sportiv plecat spre marea performanta de la CSS Adjud. Ionut Rotaru onoreaza scoala de handbal condusa de profesorul Emil Dumitru si face parte dintr-o echipa cu ambitii europene. Handbalistii Bacaului s-au calificat fara nici o problema in sferturile Challenge Cup, cistigind mansa secunda a "optimilor" la o diferenta de 25 de goluri, 40 "" 15. Bondar, Ramba, Rotaru sau Ghita le-au predat o adevarata lectie de handbal muntenegrenilor si viseaza cu ochii deschisi la prima finala de cupa europeana din istoria echipei de handbal masculin. Reprezentatia de gala data de Rotaru si compania a fost completata de o sala arhiplina, cu un public fantastic, fiind pentru a treia oara consecutiv cind Stiinta ajunge in aceasta faza a competitiei. Marsul triumfal nu va putea fi repetat si in turul urmator, cind Rotaru si compania ar putea da peste formatii ca Partizan Belgrad, Cimos Koper, AEK Atena sau Benfica Lisabona. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.