Sport

Repetitii pentru turneele semifinale

Ciprian Fânaru
23 feb 2011 877 vizualizări
CSS Focsani - CSS Brasovia 104 - 53

Formatiile de baschet juniori ale Focsaniului sint angrenate in aceasta perioada in fazele de calificare la turneele semifinale. Evolutiile bune si rezultatele pe masura au dus cele doua echipe ale CSS Focsani, care au jucat recent in postura de favorite certe, la accederea in intrecerile semifinale. Juniorii mari de la U18, in fapt aceiasi baieti cu care antrenorul Mihai Petrut abordeaza si intrecerile U17, au maturat din nou pe jos cu CSS Brasovia, careia i-au marcat peste o suta de puncte. In urma cu o luna, focsanenii cistigasera si la Brasov cu 74 "" 59. Fara cel mai bun om al lor, Alin Olaru, aflat in refacere dupa o operatie la genunchi, baschetbalistii vrinceni s-au descurcat si jocul le-a iesit de minune, de remarcat fiind aportul lui Vasile Pirvu, jucator venit de la Botosani. Pe 27 februarie, echipa U18 va juca ultima etapa a returului, acasa contra celor de la CSS Unirea Iasi. 33 "" 29 contra celor de la CS I Cuza Sport Braila, 42 "" 16 cu CS II Cuza Sport Braila si 39 "" 27 cu CSS Buzau. Acestea sint rezultatele obtinute de CSS Focsani U13 la Buzau, rezultate care au consfintit calificarea echipei pregatite de Catalin Dondoi la turneul semifinal de pe primul loc al grupei B. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.