Educație

Cistigatorii de la Cangurul s-au distrat la Poiana Pinului

Iulia Nicolaie
14 iul 2010 1294 vizualizări
Sapte elevi vrinceni premiati la competitia Cangurul au avut parte de o saptamina de poveste in tabara Poiana Pinului din Buzau.

Tinerii au fost insotiti de Maria Cojanu, invatatoare la Scoala "Ion Basgan" Focsani. Scolarii focsaneni au participat la ateliere de ceramica, teatru, ritm si muzica, postere tematice, redactarea revistei taberei, concursuri de verificare a cunostintelor si alte competitii distractive. "Seriozitatea cu care vrincenii au tratat activitatea din tabara, desi participarea a fost facultativa, implicarea si responsabilitatea de care au dat dovada, efortul realizat din placere, le-au fost rasplatite prin aplauze sau prin premiile obtinute. In afara premiilor propriu-zise, unii dintre participanti s-au remarcat prin contributia adusa la realizarea spectacolelor din fiecare seara si, nu in ultimul rind, la redactarea revistei taberei «Parfum de pin»", a relatat Daniela Sirghie, inspector de matematica la Inspectoratul Scolar Judetean. Profesorul insotitor, Maria Cojanu, a urmarit activitatea desfasurata de elevi, a organizat si desfasurat atelierul-concurs "Matematica distractiva" si a colaborat cu atelierul "Tangram". Simultan cu aceste actiuni, a participat la Seminarul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie organizat de Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma, IDEE si avizat de catre MECTS. La atelierele la care au luat parte, copiii au fost si premiati, trei dintre ei obtinind premiul I. Este vorba despre Gabriel Juganaru si Alexandru Magdalinou de la Scoala "Ion Basgan" si Alin Serea de la Scoala "Stefan cel Mare". Elevii vrinceni au obtinut si alte premii si mentiuni. (I. NICOLAIE)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.