Social

Preşedinţi democraţi la Focşani

Iulia Crețu
25 nov 2013 1359 vizualizări
PDL Vrancea decice ce preşedinte va susţine pentru cursa pentru Cotroceni de anul viitor. În acest sens, astăzi, de la ora 14.00, la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia”, va avea loc întalnirea între prezidenţiabilii Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă şi membrii şi simpatizanţii PDL Vrancea.

Ulterior, de la 15.30, va urma o conferinţă de presă susţinută de cei doi. Rămane de văzut dacă organizarea democrat liberalilor vranceni va fi una ca la carte, mai ales că evenimentul politic se derulează în timpul orelor de serviciu pentru mulţi dintre pedelişti. De asemenea, va fi interesant de observat dacă taberele care se duelează pentru şefia PDL Focşani vor fi acolo. La conferinţele trecute, preşedintele interimar al PDL Vrancea, Costică Neaţă, a precizat că, cel mai probabil, sprijinul organizaţiei se va duce către Cătălin Predoiu. După prezentarea moţiunilor celor doi, în mai multe localităţi din judeţ vor avea loc dezbateri şi alegeri pentru sprijinirea prezidenţiabilului cel mai potrivit pentru alegerile de anul viitor. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
potirniche, acum 3812 zile, 10 ore, 49 minute, 14 secunde
asteptam cu viu interes o absenta in masa de la sediul electrica din timpul programului a urmatorilor simpatizanti: preda,coman,potirniche, draghici,tanase, dodu samd pentru sustinerea si inflorirea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.