Politică

Cum arată noţitele lui Băsescu

Ziarul de Vrancea
30 sep 2013 789 vizualizări
Care este scăderea veniturilor bugetare potrivit calculelor prezidenţiale

 

Invitat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată de Pro TV,  preşedintele Traian Băsescu a venit pregătit cu notiţe, în care şi-a trecut informaţii despre veniturile bugetare. La solicitarea directorului editorial Gândul, Claudiu Pândaru, şeful statului a acceptat să-i fotografieze notiţele şi să le posteze pe contul personal de Facebook.

Potrivit datelor pregătite de şeful statului, în primele opt luni ale lui 2013, "avem un minus de 5,3 miliarde de lei" la capitolul venituri bugetare, iar estimarea pentru septembrie este "un minus de 1,3-1,5 miliarde".

În timpul emisiunii, preşedintele Băsescu a recunoscut că îi place să vină pregătit atunci când este invitat la emisiuni cu cifre şi cu detalii despre eventualele subiecte.

Şeful statului a precizat că datele pe care le are la dispoziţie provin din informările pe care le cere Finanţelor,  dar şi celorlalte ministere.

Traian Băsescu a declarat, în timpul interviului, că, în opinia lui, PSD va avea candidat la prezidenţialele de anul viitor şi că nu îl vede pe Crin Antonescu preşedinte, totul fiind datorat "hârjoanei din alianţă". Referitor la proiectul Roşia Montană, preşedintele a precizat că este în continuare un susţinător al exploatării resurselor, încercând însă să se menţină neutru.

 

www.gandul.info


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.