Politică

PDL stabileşte candidatul la Preşedinţie până în 1 decembrie

Ziarul de Vrancea
13 sep 2013 955 vizualizări
Guvernul alternativă va fi prezentat în 20 septembrie

 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Gura Humorului, că PDL îşi va desemna candidatul la funcţia de preşedinte al României până în data de 1 decembrie, iar guvernul alternativă va fi prezentat în 20 septembrie.

Vasile Blaga (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, după şedinţa BPN al PDL, că până la 1 decembrie candidatul partidului la funcţia de preşedinte al României va fi prezentat.

Preşedintele PDL a arătat că acest candidat urmează să fie votat de toţi membrii de partid şi că, cel mai probabil, va fi vot clasic, cu secţii de votare, şi nu prin vot electronic.

"E destul de complicat cu vot electronic. Probabil că vom avea mai multe secţii de votare în fiecare judeţ, cu participarea colegilor din Biroul Permanent Naţional", a spus Blaga.

În ceea ce priveşte guvernul alternativă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a spus că se lucrează şi că data anunţată pentru prezentarea acestuia a fost între 15 şi 20 septembrie.

El a arătat că partidul are un calendar foarte încărcat, dar că se va încadra în termenul stabilit.

"Ne dorim să lansăm acest guvern alternativă la Bucureşti şi probabil că o vom face în 20 septembrie. Cu certitudine, atunci o vom face", a spus Predoiu.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3908 zile, 2 ore, 30 minute, 22 secunde
PDL isi dovedeste in acest mod crasa inferioritate fata de PSD. Daca nu stiu domnii de la PDL i-as informa ca PSD a aplicat votul electronic pentru alegeri interne inca din 2006. Deci daca Blaga zice citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.