Politică

Guvernul Ponta si Lebada Neagra

Ziarul de Vrancea
5 sep 2013 972 vizualizări
Oricat s-a straduit sa guverneze la televizor, sa controleze agenda, Guvernul Ponta incaseaza in aceste zile doua lovituri de imagine puternice. Aproape din senin, s-a trezit cu doua crize majore, cu mii de oameni in strada, cu mitiguri dupa mitinguri. Nu le-a mai putut arunca in derizoriu, cum a facut pana acum cu toate celelalte. Atat in cazul Rosia Montana cat si in cazul revoltei impotriva cainilor fara stapan, Guvernul Ponta si USL platesc cu varf si indesat pretul duplicitatii extreme, pretul populismului si demagogiei impinse pe culmi.

 

USL s-a aliat cu toate segmentele posibile din electorat numai pentru a castiga voturi, dar le-a intors spatele  a doua zi dupa castigarea puterii. Pe unii chiar i-a sfidat cu cinismul celui atotputernic, aruncand a doua zi la cos toate promisiunile sforaitoare.

Le-a promis ecologistilor sau activistilor anti Rosia Montana ca nu va promova in vecii vecilor proiectul promovat de Gold Corporation? L-a adoptat guvern in mai putin de un an, in ciuda avizului negativ dat de propriul ministru al justitiei. S-a jurat ca nu se atinge de gazele de sist? S-a sucit imediat dupa ce a ajuns premier, a facut liniste la Vaslui cat ai zice peste si a dat avizele de mediu celor de la Chevron cu viteza luminii.

 

Cititi intreg articolul pe www.HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.