Politică

Secară se aşteaptă ca primarii cu escală la PNL şi PSD să vină înapoi la PDL

Iulia Crețu
25 aug 2013 866 vizualizări
Deputatul portocaliu de Adjud, Florin Mihail Secară, este de părere că deziluizia guvernării Ponta îi va determina pe primarii PDL din Vrancea, care acum colaborează cu PNL sau PSD, să se mai gandească dacă stau “atarnaţi” de USL sau dacă revin în partidul cu care au caştigat primăriile

În atenţia lui Secară au intrat primarii de comune de la Bordeşti - Gheorghe Tătaru, Urecheşti - Nistor Bratosin sau Năruja – Ciprian Nicu Popescu, care şi-au anunţat oficial colaborarea cu liberalii, în speranţa primirii de fonduri mai consistente. Deputatul PDL de Vrancea aduce în sprijinul argumentaţiei sale comunicatul de revoltă al primarilor de la ţară din întreaga ţară, pe care l-a susţinut şi Vasile Vatră, primarul PSD de la Gugeşti, împotriva Guvernului Ponta. Din Asociaţia Comunelor Vrancea fac parte primari din toate partidele, PSD, PNL şi PDL. “Toţi primarii vor fi la PDL. Dacă este să ne uităm la un comunicat al Asociaţiei Comunelor, din care face parte şi Vrancea, condusă de primarul Vasile Vatră de la Gugeşti, se susţine că această guvernare este o deziluzie totală. Este un comunicat al unei asociaţii din care fac parte şi primarii PDL din Vrancea, deci implicit şi acei primari recunosc prosta guvernare. De ce au plecat ei către PNL sau, poate unii, către PSD? Au fost presiuni şi ameninţări, spun asta pentru că am cunoştinţă de unele discuţii între primari şi reprezentanţi ai PSD sau PNL. Şi se vor convinge că nu vor primi nimic”, a spus Secară în cadrul unei conferinţe de presă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.