Politică

Deputatul Secară: “Organizaţia PDL Vrancea are un preşedinte”

Iulia Crețu
9 ian 2013 1804 vizualizări
Democrat-liberalul spune că nu a analizat o candidatură a sa la PDL Vrancea u într-un răspuns trimis presei, parlamentarul susţine că analiza rezultatelor alegerilor la PDL întampină “dificultăţi suplimentare care ţin de specificul politic al judeţului dar şi de modul în care organizaţia Vrancea a fost pregătită pentru alegeri”

Deputatul PDL de Adjud, Florin Mihail Secară, susţine că analiza rezultatelor partidului la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie 2012 întampină “dificultăţi suplimentare” care ar ţine de “specificul politic al judeţului”. Într-un răspuns înaintat presei, parlamentarul lasă de înţeles că la nivelul Biroului Permanent Judeţean al PDL Vrancea ar exista o anumită opacitate în luarea deciziilor. “Trecem printr-o perioadă de analize şi de reorganizare internă, ca urmare a rezultatelor obţinute în alegerile parlamentare din 9 decembrie. Există şi dificultăţi suplimentare faţă de alte organizaţii judeţene PDL, care ţin de specificul politic al judeţului dar şi de modul în care organizaţia Vrancea a fost pregătită pentru alegeri şi de modul în care o parte a organizaţiilor locale au activat în aceste alegeri. Eu îmi doresc foarte mult ca analiza din PDL Vrancea, care va fi făcută şi de către Biroul Permanent Naţional al PDL, să fie una sinceră şi realistă. Nu putem construi nimic fără o bună comunicare internă şi, mai ales, fără transparenţă deplină în luarea deciziilor la nivelul Biroului Permanent Judeţean”, spune Florin Mihail Secară. La primul Biroul Permanent Judeţean al PDL din acest an, derulat sambătă, deputatul Secară nu a participat, invocand probleme personale. Cu toate că preşedintele interimar al partidului, Gabriel Postolache, a precizat că i s-ar părea normal ca deputatul de Adjud să se implice în conducerea PDL Vrancea, Secară afirmă că, deocamdată, nu s-a gandit la o eventuală candidatură pentru şefie. “Organizaţia PDL Vrancea are un preşedinte, în persoana d-lui primar Gabriel Postolache. Nu am analizat încă o eventuală candidatură. Prioritatea mea în acest moment o constituie problemele vrancenilor care sunt reprezentaţi, pe langă cei opt parlamentari USL şi de doi parlamentari ai opoziţiei. Derapajele USL au început deja şi voi fi foarte atent la modul în care bugetul de stat propus pentru 2013 acoperă nevoile cetăţenilor judeţului Vrancea, şi, în mod special, a cetăţenilor din Colegiul 6”, a completat Florin Mihail Secară. Cel mai probabil, analiza rezultatelor de la parlamentare pentru democrat-liberalii vranceni va fi condusă, de la centru, de Gheorghe Flutur. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
un contribuabil, acum 4148 zile, 4 ore, 59 minute, 5 secunde
bai danb. miroase de la 1000km prostia si pupincurismul pe care il proferezi in fiecare luare de pozitie.
danb, acum 4148 zile, 15 ore, 22 minute, 10 secunde
In 2 luni guvernul USL face anul si in continuare este injurat tot PDL-ul. O asemenea contraperformanta politica nu a mai realizat nimeni, niciodata. Deci concluzia ar fi sa-l lasati naibii de PDL, cu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.