Politică

Elena Udrea “traduce” rezervarea PSD pentru Ponta de la Focşani

Iulia Crețu
25 sep 2014 1670 vizualizări
Udrea crede că Oprişan îl va sprijini pe Ponta dacă-l scapă de problemele din justiţie u la Focşani, Miron Mitrea a dat cel mai rezervat mesaj electoral pentru prezidenţiabilul PSD: “va fi extrem de greu în turul doi”

Liderul PMP, Elena Udrea, este de părere că dacă Victor Ponta nu joacă după cum îi cantă baronii locali, atunci acesta nu va primi sprijin electoral. Udrea a declarat că Mazăre şi Oprişan cer bani şi favoruri în justiţie. “Victor Ponta este astăzi captiv baronilor lui locali. Dacă Mazăre de la Constanţa se supără pe Victor Ponta, Ponta nu mai intră în «republica Mazăre». Dacă Oprişan de la Vrancea nu primeşte suportul nu primeşte banii pe care îi cere de la Bucureşti sau sprijinul legat de Justiţie pe care baronii locali îl doresc, atunci domnul Victor Ponta va pierde voturile din Vrancea. La fel este peste tot unde există celebrii baroni locali ai PSD, care sunt cei care îl manevrează pe Victor Ponta. Victor Ponta nu este independent în propriul partid, este captivul acestora, se bazează exclusiv pe voturile pe care aceştia i le pot aduce şi ca urmare joacă aşa cum aceştia îi cer”, a spus Elena Udrea. În urmă cu două săptămani, social democraţii din Vrancea veniţi la Focşani pentru Convenţia judeţeană s-au arătat destul de rezervaţi în a anticipa rezultate bune pro PSD la alegeri. Miron Mitrea a declarat că Traian Băsescu nu şi-a terminat aşii din manecă, Klaus Iohannis este apreciat în Transilvania şi că Victor Ponta va avea un tur doi al alegerilor extrem de greu. “Traian Băsescu, aşa şifonat şi obosit cum este, are instrumentele de a se bate în campanie. Văd o oarecare linişte la unii colegi de-ai noştri din ţară. Am mai văzut această încredere fără limite, că vom caştiga indiferent. Alegerile în turul doi se vor juca tare. Sigur, nu vom caştiga peste tot. În Ardeal nu este atmosferă anti-Ionhannis sau anti-maghiari şi de aceea capacitatea noastră de a caştiga în Ardeal este mică, fără Moldova nu se poate. Trebuie să facem un efort în turul doi, va fi extrem de complicat şi va fi foarte greu pentru noi să pierdem iar”, a spus şi Miron Mitrea. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3504 zile, 21 ore, 42 minute, 21 secunde
Pentru a evalua acest enunt ar trebui sa stabilim cui apartine teoretic un partid ? Presedintelui partidului sau membrilor ? Daca atat PMP cat si PDL sunt partide dictatoriale, unde doar seful citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.